ΜΗ ΓΙΝΕΙ... ΠΑΟΚ, Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!

πηγή: Intime
 

Δεν είναι αντίπαλος της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός. Ναι, είναι η ΑΕΚ η μόνη ομάδα που κέρδισε αυτή τη σαιζόν τον Ολυμπιακό. Τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Τον μόνιμο πρωταθλητή. Και δύο φορές, μάλιστα. Επιμένω. Αντίπαλος της ΑΕΚ δεν είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Μελισσανίδης έχει τα «προσωπικά» του με τον Μαρινάκη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού φοβάται περισσότερο από την ΑΕΚ τον Μελισσανίδη. Κι αν απειλείται να χάσει το πρωτάθλημα ο Μαρινάκης, η αγωνία του είναι ο Μελισσανίδης, όχι ο Αλαφούζος και ο Σαββίδης.

Ξανά μανά το λέω. Η δυστυχία, η μιζέρια, η καταδίκη για την ΑΕΚ είναι να στοχοποιήσει ως «αντίπαλό» της τον Ολυμπιακό. Τότε, η ΑΕΚ θα γίνει ένας... άλλος ΠΑΟΚ.

Μια ζωή ο ΠΑΟΚ δεν «βλέπει» τίποτα άλλο μπροστά του παρά το κόκκινο πανί στο οποίο αναγράφεται η λέξη «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ». Αν κερδίσει τους γάβρους ο ΠΑΟΚ, τότε όλα πήγαν καλά. Ας αποτύχει μια σαιζόν ακόμα η ομάδα. Κανένα πρόβλημα. Αρκεί που κέρδισε τον κωλοολυμπιακό.

Μια αληθινά μεγάλη ομάδα δεν έχει «προσωπικό» αντίπαλο. Κι αν έχει, διότι αυτό την βοηθάει να ντοπάρεται ψυχολογικά, δεν το λέει. Δεν το δείχνει.

Η ΑΕΚ παίζει για πάρτη της. Όχι για να κερδίζει έναν συγκεκριμένο αντίπαλο. Είναι μικρή η ομάδα που νοιώθει περήφανη, όχι γιατί κατάκτησε έναν τίτλο, μάλιστα ανεξάρτητα ποιος ήταν ο αντίπαλος στον τελικό κυπέλλου, αλλά επειδή ο χαμένος ήταν ο συγκεκριμένος Ολυμπιακός.

Διαβάστε ακόμα:

Ανοιξε περισσότερο το χάσμα τίγρη Μαρινάκη