ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ (ΜΥΣΤΙΚΟ) ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΠΑΠΠΑ

πηγή: Intime
 

Μην τρελλαθούμε. Δεν είναι υπόλογος ο Μαρινάκης επειδή συναντήθηκε «εν κρυπτώ» με τον ισχυρώτερο κυβερνητικό στην Ελλάδα σήμερα, τον σύντροφο Νίκο Παππά, μετά τον πρωθυπουργό βέβαια. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Να τα χώνουν στον πρόεδρο του Ολυμπιακού κι όχι στον απολύτως εξ απορρήτων του Τσίπρα.

Εκτεθειμένος γι' αυτό το εν λόγω «μυστικό» ραντεβού δεν είναι ο εφοπλιστής, αλλά ο Τσίπρας. Η κυβέρνηση. Και κατά τρίτον, ο ίδιος ο Παππάς.

Πριν δούμε ποια ήταν πραγματικά η ατζέντα της συνάντησης, ένα αξίζει να τονιστεί. Γιατί να κρατηθεί ως «προσωπική», δηλαδή έτσι όπως ο καθένας την αντιμετωπίζει δικαιολογημένα. Επειδή δεν είχε ανακοινωθεί προηγουμένως. Επειδή «γνωστοποιήθηκε» εκ των υστέρων, δηλαδή αφού την έβγαλε στη φόρα το SDNA.

Και, μάλιστα, όταν «βρώμισε» το ραντεβού Παππά-Μαρινάκη, το επιβεβαίωσε η... ΠΑΕ Ολυμπιακός! Όχι ο Δήμος Πειραιά αφού, κατά την... ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παππάς και Μαρινάκης μίλησαν για τα προβλήματα του Δήμου. Όχι ο Παππάς, όχι το Μαξίμου. Αυτοί δεν έκαναν τον κόπο να πληροφορήσουν το... φιλοθεάμον κοινό για τη συνάντηση με τον Μαρινάκη.

Τελικά, γιατί έγινε η επίσκεψη Μαρινάκη στον υπουργό επικρατείας; Αποκλείω να μίλησαν για θέματα του... Ολυμπιακού, όπως υποστηρίζουν κάποιοι καλώς ενημερωμένοι. Ότι ο Μαρινάκης παραπονέθηκε για τον Κοντονή. Ούτε ζήτησε «προστασία» ο Μαρινάκης από τον Παππά επειδή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει ακόμα εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη. Δεν υπάρχουν αυτά.

Ο Μαρινάκης αισθάνεται καθαρός. Καθαρότατος. Και έχει τυφλή εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Και δεν φοβάται κανέναν Κοντονή της πλάκας υφυπουργό. Οι όποιες ανακοινώσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του Ζακυνθινού δικηγόρου ήταν για λαϊκή κατανάλωση, μάλιστα μετά την απώλεια του κυπέλλου.

Ο Νίκος Παππάς είναι εκείνος που ζήτησε αυτό που ζήτησε από τον Μαρινάκη. Αυτό είναι το δικό μου ρεπορτάζ. Κι έτσι πρέπει να 'ναι. Ο Νο1 μετά τον Τσίπρα έχει ανάγκη τον Μαρινάκη, όχι ο εφοπλιστής τον Παππά. Ούτε και το θέμα των αδειοδοτήσεων των καναλιών συζήτησαν οι δυο τους.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης επιβεβαίωσε τον Μελισσανίδη