ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ «ΚΟΛΠΟ» ΚΑΤΑ ΕΠΟ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Να σου πω τι σκέφθηκε ο Κοντονής Σταύρος για να ανατρέψει την διοίκηση της ΕΠΟ χωρίς να γίνουν οι εκλογές. Η «ιδέα» που κατέβασαν οι σύμβουλοι του υφυπουργού για να περπατήσει χρειάζεται την έγκριση της FIFA. Γι' αυτό, άλλωστε, ο συριζαίος άρχισε παρασκηνιακό νταραβέρι μαζί της.

Καμία σχέση ο άλλος, ο αλεξιπτωτιστής αν είναι δυνατόν που θα ομαλοποιούσε την κατάσταση, που θα καθάριζε να μη γίνει το grexit. Λέω για τον έτσι κι αλλοιώς, αυτήν την κουβαρίστρα, που στρίβει και βαρύ τσιγάρο, άσχετο αυτό.

Επί του θέματος. Ο Κοντονής Σταύρος, λοιπόν, προτείνει στην FIFA, γι' αυτούς κι εκείνους τους λόγους, να αναλάβει διοίκηση της ΕΠΟ μια «προσωρινή» επταμελής επιτροπή. Η οποία «επιτροπή» στην πραγματικότητα θα έχει σκοπό να αποδυναμώσει τον παλαιοκομματισμό της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα. Οι 7 της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ θα είναι εκπρόσωποι των 4 «μεγάλων» ΠΑΕ, Ολυμπιακού, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, και τριών «ισχυρών» Ενώσεων, Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Λάρισας.

Αν περάσει, και με ποιο τρόπο είναι το ερώτημα, το «κόλπο» του Κοντονή, τότε ο Μαρινάκης θα έχει μονάχα μια ψήφο στους επτά. Του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα:

Συνεχίζει τον καραγκιόζη ο Κοντονής