ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ, ΠΑΡΑΣΙΤΟ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

πηγή: Intime
 

Αηδιαστικό. Ο υφυπουργός αθλητισμού Κοντονής Σταύρος να μην ασχολείται με τον αθλητισμό και να τα δίνει όλα στο να... καταπιεί τον Γκιρτζίκη της ΕΠΟ. Δεν είναι «δικαιολογία» ότι θεσμικά ο κυβερνητικός αρμόδιος εποπτεύει το χώρο του ποδοσφαίρου. Ας αλλάξει ταμπέλα. Να μην αποκαλείται υφυπουργός αθλητισμού, αλλά κομματικός κομισάριος του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, με επιπρόσθετη ευθύνη στην... διαιτησία και τις επαφές με UEFA και FIFA.

Ο Μελισσανίδης και ο Σαββίδης, ως εκπρόσωποι ανωνύμων εταιρειών, του ποδοσφαίρου κι όχι του αθλητισμού, έχουν κάθε δικαίωμα να υποστηρίζουν ότι η αλλαγή στην ΕΠΟ θα βοηθήσει στη δημιουργία ενός άλλου κλίματος στο πρωτάθλημα. Τι σχέση έχει ο εκλεγμένος και... αριστερός πολιτικός Κοντονής Σταύρος με τις όποιες αλλαγές προσώπων στο χώρο του μπίζνες ποδοσφαίρου;

Ο σύντροφος είναι ένα παράσιτο στο χώρο του αθλητισμού. Κι ακριβώς επειδή είναι ξένο σώμα, το 'χει ρίξει σε κάποιες αέρα πατέρα χαρτοπόλεμο δηλώσεις και ενέργειες εξ ορισμού γελοίες. Συναντήσεις με... βετεράνους ποδοσφαιριστές, τιμητικές εκδηλώσεις με τον Γκάλη, κηρύγματα ρομαντισμού ότι δήθεν έχει ευαισθησίες με το παρελθόν. Γραφικότητες.

Δυστυχώς. Ένας ακόμα υφυπουργός αθλητισμού πέρασε και δεν ακούμπησε. Σαν άμμος μέσα στο στρείδι τον περιχαράκωσε και τον... αποτιτάνωσε. Δεν προέκυψε μαργαριτάρι.

Από έναν αριστερό περίμενες να κλέψει την παράσταση με τομές. Με χειρουργεία. Ο Κοντονής Σταύρος το 'χει ρίξει στα λόγια. Στις λεκτικές κόντρες. Κλούβια αυγά.

Διαβάστε ακόμα:

Ξευτύλισε τον Μαρινάκη ο Καραπαπάς