ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΛΥΠΑΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥ

πηγή: Intime
 

Γειασάν του μάγκα, θα πω στον πρόεδρο ΠΑΕ που έκανε συμβόλαιο π.χ. ενός εκατομμυρίου με ποδοσφαιριστή, τον οποίον μετά από κάποιο διάστημα τον παραχώρησε με δύο εκ.! Ο πετυχημένος πρόεδρος.

Μαλακίες λέει ο αποδυτηριάκιας. Στην Ελλάδα που δεν υπάρχουν μαλάκες, μάγκας είναι ο πρόεδρος που αγοράζει ακριβούς παίκτες. Όσο πιο πολλά ξοδεύει η προεδράρα, τόσο περισσότερο αγαπάει την ομαδάρα. Κι αν πουλήσει παίκτη με τα μισά λεφτά απ' όσα τον είχε πληρώσει, τότε η προεδράρα δείχνει ότι είναι... υπεράνω χρήματος.

Ο Ολυμπιακός, λέει, είχε πάρει με έξι εκ. τον τερματοφύλακα Ρομπέρτο. Έτσι γράψανε οι ρεπόρτερ που στηρίζονται σε έγκυρες πληροφορίες κι όχι σ' αυτά που τους λένε. Άλλοι, επίσης ανεξάρτητοι ρεπόρτερ, Ισπανοί αυτοί, έγραψαν ότι ο Ρομπέρτο είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό με 2,5 εκ. Άρα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός παραχώρησε τον τερματοφύλακα με μισό εκ. περισσότερο απ' όσο είχε δαπανήσει, όχι με τα μισά λεφτά.

Συμπέρασμα. Αυτό που έχει γράψει χίλιες και μία φορά ο αποδυτηριάκιας. Μην πιστεύετε κανέναν. Νόμος! Ακόμα κι αυτόν που λέει την αλήθεια. Νόμος! Κι όταν λέμε κανέναν, εννοούμε κανέναν.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης φοβάται κι έχασε την ψυχραιμία του