ΕΣΙΕΝ ΚΑΙ ΜΠΕΡΜΠΑΤΩΦ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Τι να μου πουν οι μεταγραφές της κλάσεως Ιβάνωφ που κάνει ο Παναθηναϊκός. Να μου έφερνε έναν Μπερμπάτωφ, να το φχαριστηθώ, να 'ουμε. Έναν Εσιέν, άλλη μεταγραφάρα, για να μη ξεχνιόμαστε. Είναι δυνατόν ως φίλαθλος της ομαδάρας να βίωσα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κοτζάμ Εσιέν και να μου λέει κάτι κάποιος Ουακασό. Σε παρακαλώ.

Να μη ξεχνιόμαστε! Ποτέ. Να θυμόμαστε, μάλιστα όταν είναι πρόσφατες οι ιστορικές μεταγραφές του ΠΑΟΚ με Μπερμπάτωφ και του Παναθηναϊκού με Εσιέν. Ποδοσφαιριστές που δικαιολόγησαν με το παραπάνω την αξία τους, το παρελθόν τους και τίμησαν τη φανέλα της ομαδάρας.

Πώς, λοιπόν, εγώ που δεν είμαι κορόιδο, που δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να με δουλεύουν, να ξεχάσω τόσο πανάκριβες και σπουδαίες μεταγραφές, και από την άλλη να πανηγυρίσω για κάποιον Ιμπάρμπο. Ποιος είναι αυτός;

Έτσι που λες. Άσε πρώτα να τους δούμε τους Κρέσπο, Ιβάνωφ και σία, ότι θα είναι καλύτεροι από τους Μπερμπάτωφ και Εσιέν και μετά τα λέμε. Όπως πρώτα είδαμε τον Δημητράκη στον ΠΑΟΚ και τον Μιχαλάκη στον Παναθηναϊκό και αφού τους χειροκροτήσαμε, είπαμε μπράβο στους Σαββίδη και Αλαφούζο για τις πολύ πετυχημένες τους μεταγραφές.

Διαβάστε ακόμα:

Ρουλέτα παιζει ο Αλαφούζος στις μεταγραφές