ΚΟΡΟΙΔΑ «ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ» ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ!

πηγή: Intime
 

Είμασταν πιτσιρικάδες και όταν πλακωνόντουσαν οι μεγαλύτεροι στη γειτονιά, άκουγες να λέει ο ένας στον άλλον «Ρε, αμερικανάκι με πέρασες;...». Πάντα έκοβε το μάτι του Έλληνα. Ξύπνιος αυτός, θεωρούσε κορόιδο τον Αμερικάνο.

Σήμερα, εδώ και 40 χρόνια, παγκόσμια δύναμη στην οικονομία έχει εξελιχθεί και η Κίνα. Άρα για κάποιους Έλληνες, Βούλγαρους και λοιπούς βαλκάνιους, και οι Κινέζοι είναι κορόιδα. Άρα, πώς θα τους τα πάρουμε εμείς οι πονηροί, που ψηφίζουμε Αλέξη Τσίπρα και Μπόικο Μπορίσωφ.

Με εκατό χιλιάδες ευρώ τον δώσαμε τον Ιβάν Ιβάνωφ, που είχε οψιόν αποδέσμευσης 150.000 ευρώ, είπε η προεδράρα της ομάδας της Φιλιπούπολης, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Βουλγαρίας, μετά την Σόφια.

Είπε και κάτι άλλο η προεδράρα. Ότι ήρθαν κάτι Κινέζοι και μας έδιναν 500.000 ευρώ για τον Ιβάνωφ, αλλά εμείς δεν τον δώσαμε. Πήρες χαμπάρι; «Αμερικανάκια» και οι Κινέζοι, παίκτη που θα μπορούσαν να πάρουν με 150, ήθελαν να τον πληρώσουν με 500. Επειδή, όμως, οι Βούλγαροι δεν είναι κορόιδα, τον έσπρωξαν στον Παναθηναϊκό με εκατό.

Διαβάστε ακόμα:

Εσιέν και Μπερμπάτωφ θέλουν ΠΑΟ και ΠΑΟΚ