ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΕ!

πηγή: Intime
 

Αν είναι δυνατόν, κύριε. Το ελληνικό ποδόσφαιρο, το παρόν του και η όποια αξιοπιστία του έχει μείνει, να εξαρτάται από τον κύριο Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Και μόνο που τα βάζω στο ζύγι τα πράγματα, σαλτάρω, ρε.

Δεν θέλω να πω ονόματα αφεντικών ΠΑΕ, που σαν άτομα μετράνε πολύ περισσότερο από το μέγεθός τους στο ποδόσφαιρο, επιχειρηματίες και γαμώ, και να δέχονται χωρίς αντίδραση να μπλέκεται στα νταραβέρια τους ο εν λόγω Κύπριος Κουτσοκούμνης. Ο όποιος Κουτσοκούμνης ως μεσάζων, ως φόβητρο της ΕΠΟ, ως εκπρόσωπος της FIFA, λέει.

«Επίπεδο γλάστρας». Έκφραση του αποδυτηριάκια από τα παλιά τα χρόνια. Καμία σχέση με φυτά και άτομα σε τρίτο πλάνο. Λέμε επίπεδο γλάστρας όταν θέλουμε να υποβιβάσουμε το μέγεθος, το ύψος κάποιου. Στην περίπτωσή μας ο υποβιβασμός αφορά τους Έλληνες, όχι τον Κύπριο σύντροφο.

Είναι απίστευτο. Κουτσοκούμνης ο διαπραγματευτής. Χάσαμε και τις τρύπιες δεκάρες. Ο κύριος Παυσανίας Παπανικολάου, ο ισχυρός, λέει, άνθρωπος της ΕΠΟ, που τον έχει παντρέψει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, να είχε αναλάβει το ρόλο του Κουτσοκούμνη ως εκπρόσωπος της FIFA στην Κύπρο, δεν θα το έβρισκα περίεργο.

Το περίεργο και το καθ' όλα υποτιμητικό για τις βαρειές προσωπικότητες των ΠΑΕ κορυφής του πρωταθλήματος, είναι να ελπίζουν στον Κουτσοκούμνη να βάλει στη θέση της την ΕΠΟ. Στο παιχνίδι της ντροπής συμμετέχει και ο Κοντονής Σταύρος.

Διαβάστε ακόμα:

Κορόιδα «αμερικανάκια» και οι Κινέζοι