ΣΕ ΠΑΓΚΟ ΛΑΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕ Ο ΒΙΚΤΩΡ ΣΑΝΤΣΕΘ

πηγή: Intime
 

Δεν βιάζονται, λέει, να κάνουν μεταγραφές στον Ολυμπιακό. Λίγο τους καίει κι αν κάνουν, και πόσες μεταγραφές θα κλείσουν. Όχι πως δεν έχουν συγκεκριμένους στόχους, όμως το κάθε πράμα στον καιρό του... Δηλαδή;

Λέμε τι λένε. Κι όταν δεν κάνεις, τότε με τα λόγια κρύβεσαι, θολώνεις τα νερά, γιατί όχι το ρίχνεις στις δικαιολογίες. Έγινε η μεταγραφή; Πήραμε παικταρά, βαράνε όλα τα νταούλια. Δεν κάνουμε μεταγραφή, λέμε ότι... δεν βιαζόμαστε, το ψάχνουμε, πάμε για σπέσιαλ πράμα.

Αυτό, όμως, που είπε ο Βίκτωρ Σάντσεθ, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, δεν θα το έλεγε ούτε η κυρία Όλγα Γεροβασίλη, που ως γυναίκα ντύνεται κομψά, όμως ως πολιτικός πετάει χοντροπαπαριές.

Προσεκτικοί, λοιπόν, είναι στον Ολυμπιακό για το ποιούς θα πάρουν, ποιούς δεν θα πάρουν, μην την ξαναπατήσουν, και ειδικά για σέντερ-μπακ η δουλειά, λέει, μπορεί να πάει μέχρι... Αύγουστο. Διότι, κατά τον Σάντσεθ, αν βιαστούν μήπως πέσουν σε καμία περίπτωση Σαντάνα. Άσε ότι από Αύγουστο μήνα οι τιμές των παικτών πέφτουν!

Αν δεν έχει δουλέψει σε πάγκο λαϊκής ο Ισπανός προπονητής, να τον πληροφορήσω ότι πράγματι κατά το απογευματάκι, για να ξεπουλήσει ο μανάβης, ό,τι απόμεινε, ντομάτες, μελιτζάνες, φασολάκια, μπάμιες, οι τιμές πέφτουν κατακόρυφα. Μόνο που περιμένουν τότε να αγοράσουν τα μπατηράκια, εκείνοι που θέλουν δεν θέλουν βολεύονται με την σκαρταδούρα του πάγκου.

Πέφτουν, πράγματι, οι τιμές τον Αύγουστο, αλλά το καλό πράμα δεν το βρίσκεις τόσο καθυστερημένα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί είναι καλύτερος του Τσόρι ο Φορτούνης