Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

πηγή: Intime
 

Λόγια του Αλέξη Κούγια, που αυτή την εποχή είναι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λάρισας. Αυτό είναι το σωστό, να μην τον λες μεγαλομέτοχο σκέτο, αλλά να σημειώνεις και το «αυτή την εποχή». Αύριο, δηλαδή, θα κάνει μία ακόμα μεταγραφή μεγαλομέτοχου σε κάποια άλλη ΠΑΕ. Χθες στην Παναχαϊκή, προχθές στον ΠΑΣ Γιάννινα, σήμερα στην Λάρισα, αύριο κάπου αλλού. Ο καθένας με τα χούγια του.

Επί του θέματος. Λέει ο δικηγόρος: «Διατηρώ το δικαίωμα του 50% σε κάποιους ποδοσφαιριστές σε περίπτωση αγοραπωλησίας τους. Ένας απ' αυτούς είναι ο Κάργας, ο οποίος πουλήθηκε στον Ολυμπιακό έναντι 250.000 ευρώ και δόθηκε δανεικός στον Πλατανιά. Ένας άλλος είναι ο Ασίκμπα, ο οποίος πουλήθηκε στον Ολυμπιακό έναντι 250.000 και δόθηκε δανεικός στην Βέροια...».

Ο Μαρινάκης, δηλαδή, κατά κεφάλι δίνει 250 χιλιάρικα, αλλά δεν τους θέλει για τον Ολυμπιακό. Αγοράζει παίκτες και τους...μοιράζει. Δεν αποκλείεται αύριο να αγοράσει π.χ. παίκτη από τον Κούγια και να δώσει δανεικό τον παίκτη στον Κούγια, στη Λάρισα.

Άλλο είναι το θέμα. Επειδή ο Μαρινάκης το κάνει σύστημα. Όχι μία, δύο περιπτώσεις δανεικού. Γιατί αγοράζει, το ερώτημα, παίκτες που δεν τους χρειάζεται. Που δεν θα φορέσουν ποτέ τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Κάποιο λόγο έχει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού. Δεν είναι χομπύστας ο άνθρωπος. Κάποια σκοπιμότητα έχει. Ποια να 'ναι αυτή;

Διαβάστε ακόμα:

Στοίχημα ότι ο Στραματσόνι δεν τη βγάζει