ΠΟΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ! Ο ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ ΔΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

πηγή: Intime
 

Απόψε βλέπουμε Παναθηναϊκό. Κόντρα στην άσημη ΑΙΚ της Σουηδίας βλέπουμε τον νέο Παναθηναϊκό, που φιλοδοξεί να κάνει μια καινούργια αρχή. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι σήμερα η ομάδα ψαχνόταν. Δεν πατούσε στα πόδια που ήθελε. Ο Παναθηναϊκός, όπως οι άνθρωποί του υποστηρίζουν, δεν θα παρουσιάσει μια συνέχεια του της περασμένης σαιζόν. Θα είναι κάτι άλλο. Κάτι αγωνιστικά αξιόπιστο.

Τι, όμως, άλλαξε στον Παναθηναϊκό εν όψει της σαιζόν 2016-17. Έφυγαν παίκτες, στους οποίους μέχρι πρόσφατα πόνταραν πολλά. Ήρθαν έξι από μεταγραφές. Το «επιτελείο» της ΠΑΕ ενισχύθηκε με τον Τζιλμπέρτο Σύλβα. Και πάνω απ' όλα στα αποδυτήρια πνέει άνεμος αισιοδοξίας. Και εμπιστοσύνης ότι η ομάδα θα πιάσει τους αγωνιστικούς της στόχους.

Λόγια. Χρειάζονται κι αυτά. Τα λόγια, όμως, είναι λόγια και συνήθως έχουν μια απόσταση μιλίων από την πραγματικότητα. Απόψε στη Λεωφόρο θα δούμε τον Παναθηναϊκό όχι να μιλάει, αλλά να παίζει.

Ο προπονητής Στραματσόνι είναι ξεκάθαρος. Δουλέψαμε σκληρά. Είμαστε έτοιμοι. Πάμε για μεγάλα ψάρια. Ο Παναθηναϊκός απαιτεί ομίλους στην Ευρώπη. Στην ομάδα η Καμπάλα είναι μια μακρινή, ξεχασμένη κατάσταση. Αυτά περίπου είπε ο Ιταλός. Ο πρώτος που θα φάει τη μπόρα.

Έτσι θα συμβεί σε περίπτωση αποτυχίας του Παναθηναϊκού. Δυστυχώς υπάρχει και η αποτυχία. Όχι μόνον η ελπίδα, η αισιοδοξία, η επιτυχία. Κι αν ο Παναθηναϊκός περάσει την σουηδική αντίπαλό του, ακόμα και την επόμενη που θα βρει στο δρόμο του, ο Στραματσόνι δεν θα είναι ο πρώτος που θα εισπράξει το χειροκρότημα. Απεναντίας, αν στραβώσει στο δρόμο η πορεία του Παναθηναϊκού, στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα, ο πρώτος που θα πληρώσει το μάρμαρο θα 'ναι ο Στραματσόνι.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος Ολυμπιακός, λένε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός