ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Πού το πάει ο Ολυμπιακός, για το τρίτο σερί στραπάτσο; Γιατί, όχι. Την άρπαξε από την ΑΕΚ, έχασε το κύπελλο, έφαγε το ξύλο του και από την Μπερσεβά, αποκλείστηκε από το τσάμπιονς ληγκ. Τυχαία είναι αυτά; Όχι, βέβαια. Γιατί, λοιπόν, να μην τριτώσει το κακό.

Επειδή είμαι σοβαρός εγώ δεν περιμένω αν θα προκριθεί ο πρωταθλητής με αντίπαλο κάποια ομαδίτσα της Πορτογαλίας. Άλλο είναι το ζητούμενο. Αν εξαφανίστηκε από την ομάδα το «αγκάθι». Το πρόβλημα, που λέγαμε.

Ποιο είναι αυτό το πρόβλημα δεν ξέρω. Πιθανόν να το ξέρω, να το υποψιάζομαι και να είμαι λάθος. Γι' αυτό δεν κάνω λόγο σχετικά. Σίγουρα, όμως, σε «κάτι» πολύ σοβαρό οφείλονται οι δύο πολύ χοντρές γκέλες με ΑΕΚ και Μπερσεβά. Άρα;

Τι να το κάνεις να περάσει την Αρούκα ο Ολυμπιακός αν δεν έχει δραπετεύσει από την κρίση. Από το πρόβλημα, που λέγαμε. Άρα, στο ματς με την πορτουγκέζικη αντίπαλο θα δούμε αν ο Ολυμπιακός θα βγάλει υγεία. Επειδή και άρρωστη μια ομάδα μπορεί να κερδίσει, να προκριθεί.

Μόνο για πανηγύρι δεν θα είναι ο Ολυμπιακός αν περάσει στους ομίλους του γιουρόπα και παραμένει ο ίδιος όπως τον είδαμε στον τελικό κυπέλλου και στα δύο παιχνιδάκια με τους Εβραίους. Αγκαλιά με το πρόβλημα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί κρύβουν το πραγματικό πρόβλημα του Ολυμπιακού