Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

πηγή: Intime
 

Έχει το 3-0 στην τσέπη ο Παναθηναϊκός, τι να φοβηθεί στην Δανία. Μεγάλο σκορ το 3-0. Λαχταριστό. Βουνό αξεπέραστο για τον αντίπαλο. Μπάλα είναι αυτή, όμως. Όλα γίνονται. Σωστό.

Αλήθεια, πώς την έχουν ζυγίσει τη ρεβάνς στον Παναθηναϊκό. Ποιο είναι το κλίμα στην ομάδα και τι έχει «περάσει» στους ποδοσφαιριστές που θα παίξουν. Μήπως ο Παναθηναϊκός θα βγει στο γήπεδο με τη σκέψη να υποστηρίξουμε το 3-0 του πρώτου αγώνα. Ότι δεν χρειάζεται να σκοτωθούμε, να κυνηγήσουμε εμείς το αποτέλεσμα.

Αν συμβαίνει αυτό τότε ο Παναθηναϊκός παραμένει μία ελληνική ομάδα. Ότι ο Παναθηναϊκός της Ευρώπης είναι παρελθόν πολύ πίσω. Μια ομάδα με φιλοδοξίες να διακριθεί και εκτός Ελλάδος παίζει μόνο για τη νίκη. Πολύ περισσότερο όταν αντίπαλος είναι η Μπρόντμπι.

Σε μία ομάδα με φιλοδοξίες δεν υπάρχει το παίζουμε τόσο όσο χρειάζεται, αρκεί να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Δύο νίκες πήρε ο Παναθηναϊκός με την προηγούμενη αντίπαλο, την ΑΙΚ Στοκχόλμης. Να κυνηγήσει τη νίκη και εκτός με την Μπρόντμπι. Να ξεχάσει το 3-0 της Λεωφόρου.

Διαβάστε ακόμα:

Ανάγκη να ξεσκιστεί έχει ο Μπολτ