ΠΑΡΑΠΟΝΑ Ο ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ

πηγή: Intime
 

Δεν αρχίζει, λοιπόν, το πρωτάθλημα και κανείς, ούτε ο Κοντονής Σταύρος, γνωρίζει πότε κι αν το ξεκινήσει τούτη τη σαιζόν. Δεν είναι μαλάκας ο άνθρωπος να σταματήσει να είναι η φίρμα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Να αποσυρθεί με τη μία από τη σέντρα της δημοσιότητας, κι αυτό θα συμβεί αν δώσει το ελεύθερο να γίνουν οι αγώνες.

Το περίεργο, το φαρσοκωμικό, είναι ότι οι ομάδες δεν σταμάτησαν τούτες τις ημέρες να κάνουν μεταγραφές. Απίστευτο. Να διώχνουν παίκτες από το ρόστερ τους και να παίρνουν άλλους, μάλιστα περισσότερο ακριβούς. Γιατί αυτό;

Επειδή είναι σίγουρες οι ΠΑΕ ότι ο Κοντονής θα σταματήσει την πλάκα. Το προσωπικό του επικοινωνιακό παιχνίδι. Να διαρρέει ότι ΘΑ το αναβάλω το πρωτάθλημα επ' αόριστον. Ότι ΘΑ το αρχίσω σε δύο εβδομάδες. Ότι ΘΑ παρατείνω ακόμα την απόφασή μου.

Κανονικά ο Κοντονής αν ήταν σοβαρός, αν ήταν υπεύθυνος δημόσιος λειτουργός, όφειλε να πάρει τηλέφωνο τον «φίλο» του Αλαφούζο: «Γιάννη, μη ξοδεύεσαι σε νέα συμβόλαια ποδοσφαιριστών, το πρωτάθλημα δεν βλέπω να το αρχίζω...». Και τον Μαρινάκη. Και τον Σαββίδη. Και τον Μελισσανίδη. Όλους να έπαιρνε τηλέφωνο.

Απ' ό,τι έμαθα μόνον ο Ουσμάν Κουλιμπαλί μέσω της πρεσβείας της χώρας του διαμαρτυρήθηκε στον υφυπουργό αθλητισμού. «Κύριε Κοντονή, επαγγελματίας είμαι κι όχι Αφρικανός πρόσφυγας. Αν γνώριζα ότι το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει θα πήγαινα σε ομάδα του εξωτερικού. Να παίζω μπάλα μόνο στις προπονήσεις, είναι σωστό;».

Διαβάστε ακόμα:

Οι μεταγραφές, η... σαμπρέλα του Μαρινάκη