ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

πηγή: Intime
 

Επιπέδου γλάστρας είναι η κουβέντα ότι αδικείται με την ήττα από τον Άγιαξ ο Παναθηναϊκός. Ότι μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα. Ότι του στοίχησαν τα λάθη του. Ότι είχε εχθρική διαιτησία. Και το άλλο το πιο κουφό, ότι δεν χάθηκε ο κόσμος που έχασε η ομάδα, άλλωστε ήταν το πρώτο ματς του ομίλου.

Ασφαλώς και δεν θα τα βάψει μαύρα ο Παναθηναϊκός, επειδή ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ στη Λεωφόρο έχασε ματς από αντίπαλο βήτα κατηγορίας της Ευρώπης. Άλλο είναι εκείνο που προβληματίζει. Ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ομάδα, με την έννοια της ομάδας, του οργανωμένου συνόλου που είναι εκπαιδευμένο να γνωρίζει τι κάνει στο γήπεδο.

Έμεινε με εννέα παίκτες ο Παναθηναϊκός, διότι δύο πήραν κόκκινη. Γιατί; Φως φανάρι η δουλειά. Δεν υπάρχει ηρεμία στην ομάδα. Γιατί; Επειδή οι παίκτες δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους. Αγωνιστικά μιλάμε. Λείπει η συνοχή, η ομάδα δεν λειτουργεί σαν ομάδα. Κι αυτό έχει ως συνέπεια το άτομο, κάποια άτομα από εκνευρισμό να παρεκτραπούν.

Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο. Τι μαλακίες είναι αυτές! Θα κερδίσει και η κατώτερη ομάδα. Θα χάσει και η πληρέστερη. Αν, όμως, μιλήσουμε για δικαιοσύνη, τότε δεν βλέπει μπάλα, κάτι άλλο βλέπει, όποιος δεν συμφωνήσει ότι ο Άγιαξ δικαιούνταν τη νίκη. Την άξιζε με το παραπάνω.

Διαβάστε ακόμα:

Και πολύ ελληνικός είναι ο ευρωπαναθηναϊκός