ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΜΠΟΣ-ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ ΧΑΜΗΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Ο Ίβιτς, προπονητής του ΠΑΟΚ, έμεινε ικανοποιημένος στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα. Πειράζει που εγώ δεν έμεινα ικανοποιημένος; Κατ' αρχήν δεν μπορείς να γνωρίζεις αν πράγματι ο προπονητής έμεινε ικανοποιημένος, αυτό θα ήταν πολύ κακό για τον ΠΑΟΚ. Άλλο το τι δήλωσε.

Οι δηλώσεις δεν πιάνουν. Δεν μετράνε. Και ο Σόουζα, προπονητής της Φιορεντίνα, πτυχιούχος και με μάστερ στις δημόσιες σχέσεις έκανε επαίνους στον ΠΑΟΚ. Ότι είναι πολύ καλή ομάδα, ότι έχει οργάνωση κι άλλα τέτοια σάπια.

Δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Φιορεντίνα που δεν είναι Ρεάλ και Λέστερ, ούτε Παρί και Ντόρτμουντ, διότι δεν έκανε ευκαιρίες. Και δεν έφθασε στο γκολ, πλην μιας περιπτώσεως, διότι δεν πίεσε τον αντίπαλο. Και την έβγαλε καθαρή η καλύτερη του ιταλική ομάδα διότι ακόμα ο ΠΑΟΚ δεν έχει βελτιωθεί τόσο όσο χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους του.

Ποιοι είναι οι στόχοι του ΠΑΟΚ; Το πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο να το πάρει. Τίποτα δεν αποκλείεται, όμως ακόμα η ομάδα είναι στο κτίσιμο. Εκτός κι αν κάποιοι θεωρούν ότι μια ομάδα ανεβαίνει επίπεδο στον υψηλό ανταγωνισμό πατώντας κουμπιά.

Ναι, παρουσιάζει μια βελτιωμένη εικόνα ο ΠΑΟΚ σε σύγκριση με την περασμένη σαιζόν. Δεν έφθασε, όμως, στο σκαλί που μ' ένα ακόμα βηματισμό θα πλησιάσει, εκτός από το πρωτάθλημα και τον άλλον στόχο. Τη διάκριση στην Ευρώπη.

Υπάρχει πρόβλημα επιθετικό. Οι ακραίοι επιθετικοί Μακ και Λούκας που έχουν φύγει είναι καλύτεροι από τους Κάμπος δεξιά και αριστερά Ροντρίγκες. «Φτιάχνεται» αυτό στις προπονήσεις και με συνολική δουλειά στο γήπεδο.

Διαβάστε ακόμα:

Και πολύ ελληνικός ο ευρωπαναθηναϊκός