ΝΑ, ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

πηγή: Intime
 

Οι μόνοι που δεν φταίνε για την τόσο εύκολη, τόσο χαλαρή νίκη 3-0 του Ολυμπιακού είναι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Οι μόνοι. Το λέω και το εννοώ. Αν κάποιοι πράγματι φταίνε, και αξίζουν μπινελίκια και γιαούρτια, ας τους βρουν, όμως ξεχάστε τους ποδοσφαιριστές.

Έπαιξαν στο Καραϊσκάκη όσο μπορούσαν. Αυτό που μπορούσαν στο συγκεκριμένο ντέρμπυ. Επειδή αυτή είναι η αξία τους. Επειδή αυτή είναι η προετοιμασία τους. Επειδή μέχρι εκεί κι όχι παραπέρα έχουν φθάσει ως ομάδα. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Ο πραγματικός Παναθηναϊκός. Που τον είδαμε και στο 3-0 της Στάνταρ. Ο γνωστός, ο σταθερά μέτριος Παναθηναϊκός, όπως τον εκφράζουν τα αποτελέσματα. Οι αποτυχίες του στην Ευρώπη, η αδυναμία του να ανταγωνιστεί τον πρωταθλητή, να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Και βγαίνουν κάποιοι καπάκι μετά το 3-0 του Ολυμπιακού και λένε «Ντροπή». Τι πουλάνε αυτοί, παναθηναϊκό πατριωτισμό. Πουλάνε το άλλο. Παναθηναϊκό καραγκιοζισμό.

Αυτοί που μιλάνε για «ντροπή» του Παναθηναϊκού μετά το 3-0 του Ολυμπιακού είναι εκείνοι που πρέπει να ντρέπονται. Επειδή εκείνοι μέχρι το ντέρμπυ στο Καραϊσκάκη ήταν σίγουροι για το... «2». Επειδή κοροϊδεύουν. Επειδή το παίζουν Τσίπρας. Δούλεμα κανονικό.

Γαμήστε τον Ολυμπιακό. Ξεσκίστε τον. Τιμωρήστε τον. Αυτά έλεγαν. Αυτές τις ντροπές. Επειδή κυκλοφορούν στα σύννεφα. Τα ίδια που έλεγαν πριν από το διασυρμό της Στάνταρ στη Λεωφόρο. Ντροπή που χάσατε 3-0 από την Στάνταρ. Για να ξεπλύνετε, λοιπόν, τη ντροπή τσακίστε τον...Ολυμπιακό. Με πια προσόντα; Με ποιά ομάδα; Μ' αυτήν που την έκανε γιο γιο η ομαδούλα από το Βέλγιο.

Τώρα, λένε, ότι η «ντροπή» του Νο2 3-0 πρέπει να ξεπλυθεί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η οποία και η ΑΕΚ οφείλει να ξεπλύνει τις αποτυχίες της στο ΟΑΚΑ με Ηρακλή, Πανιώνιο, Ατρόμητο.

Στη Λεωφόρο να περιμένουμε γερή μπουγάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Επειδή ο Στράμα είχε δουλέψει τις στημένες φάσεις