ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ, Ο ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ «ΒΑΣΙΛΗΑΣ» ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

πηγή: Intime
 

Είναι λάθος να πανηγυρίσουν οι Έλληνες, όσοι χάρηκαν την ισοπαλία από την ανώτερη Βοσνία, με το γκολ του Τζαβέλλα στα τελειώματα των καθυστερήσεων. Να πανηγυρίσουν ένα βαθμό μέσα στο Καραϊσκάκη και για πάρτυ μίας εθνικής Ελλάδος χωρίς μέλλον. Ο μόνος που δικαιολογείται να είναι ικανοποιημένος είναι ο σκόρερ, ο Τζαβέλλας που το παίζει ο «κάνω ό,τι γουστάρω» στην Τούμπα.

Επί Αναστασιάδη ο Τζαβέλλας ήταν για ξου στον ΠΑΟΚ, ο προπονητής δεν τον υπολόγιζε, όμως ο παίκτης βρήκε το τρόπο να επιβιώσει και από πάνω να αποφασίζει πλέον αυτός σε ποια θέση να παίζει.

Πλάγιος μπακ είναι η θέση του Τζαβέλλα. Γιατί, όμως να τρέχει και να σκοτώνεται στ’ αριστερά, να χρειάζεται να βγαίνει μπροστά και να κάνει μετά επιστροφές! Καλύτερα είναι να παίζει στο κέντρο της άμυνας. Πιο βολική θέση.

Πως τα κατάφερε ο Τζαβέλλας να του περνάει στον ΠΑΟΚ, είναι μία άλλη ιστορία. Στην εθνική ο Σκίμπε δεν του κάνει το χατήρι να τον βάζει στόπερ.

Επί του θέματος. Λέγαμε για το εκπληκτικό γκολ, βολίδα κανονική, που πυροβόλησε ο Τζαβέλλας με το αριστερό πόδι. Προσωπική υπόθεση! Όχι την εθνικής που δεν μετράει ως ομάδα και δεν θα σώσει την πρόκριση επειδή άρπαξε το «Χ». Ο Τζαβέλλας κέρδισε με το 1-1, θα ισχυροποιήσει το «Εγω» του, το θρόνο του, όπως αυτός το καταλαβαίνει στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Να ρωτηθεί η εγκηματική οργάνωση για τον αντι - Μπίκα