ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ

πηγή: Intime
 

Παρακούρασε αυτή η ιστορία με τη συνάντηση κορυφής των «4» που όλο μαγειρεύεται αλλά στο φούρνο δεν αρχίζει να ψήνεται. Λέω για την επιθυμία του εκπροσώπου της FIFA, του Κυπρίου Κωστάκη Κουτσοκούμνη, που έχει και τις ευλογίες των Τσίπρα, Κοντονή, Βασιλειάδη, να «τα πούν» οι Μαρινάκης, Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Σαββίδης.

Η υπόθεση είναι καταδικασμένη. Αν είναι δυνατόν να περιμένει άνθρωπος σοβαρός ότι θα «τα βρούν» επειδή θα «τα πούν» άτομα τα οποία έχουν δημόσια τοποθετηθεί τόσο αρνητικά ο ένας για τον άλλον.

Και επειδή ο Αλαφούζος δεν θέλει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι της συζήτησης με τον Μαρινάκη. Επειδή ο Μελισσανίδης δέχεται αρκεί να είναι παρών ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Και επειδή μόνο ο Σαββίδης είναι ανοικτός σε μία χαμένη από χέρι συνάντηση, ο Κωστάκης από την Κύπρο σχολίασε:

-Τα παιδιά παίζει...

Λάθος! Δεν είναι οι τέσσερις που παίζουν. Ο Κωστάκης είναι που παίζει. Που περιμένει χαίρι από μία τέτοια συνάντηση.

Όπως επίσης στο θέμα της εγκληματικής οργάνωσης πρώτα απ’ όλους, πάνω απ’ όλους εκείνη που παίζει είναι η κυβέρνηση. Και το παίζει πολύ...Όταν περιμένει «κάτι» να γίνει όχι από την ίδια, αλλά από τους... «4».

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος από τους «4» κάνει πλάκα στον Τσίπρα