Ο ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ

 

Νόμος. Αλήθεια είναι το ένα από τα δέκα που μπροστά στην κάμερα βάζουν στο στόμα τους οι προπονητές. Όλοι οι προπονητές, όχι οι εννέα στους δέκα.

Χάνει καθαρά και εύκολα μονάχα 2-0 ο Παναθηναϊκός από τον Άγιαξ και ο Στραματσόνι λέει τα δικά του. Που σίγουρα δεν τα εννοεί. Τα λέει, όμως. Στην πραγματικότητα απλά δικαιολογεί και την ομάδα του και, κυρίως, τον εαυτό του.

Φάβα γκολ το πρώτο του Άγιαξ, είπε ο Ιταλός. Λάθος του Στηλ. Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, όμως με το γκολ που ρούφηξε ο τερματοφύλακάς μας άλλαξαν οι ισορροπίες του παιχνιδιού.

Εγώ λέω άλλα. Εγώ λέω ότι το 1-0 του Άγιαξ ήταν αρκετό για να φανεί η γύμνια του Παναθηναϊκού. Η ανικανότητά του να σταθεί στην Ευρώπη. Ακόμα και στην φάση πριν τους «32» στο γιουρόπα.

Το 1-0, λέει ο Στραματσόνι, άλλαξε τις ισορροπίες. Δεν κατάλαβα. Γιατί να τις αλλάξει; Έστω ότι πράγματι έκανε την γκέλα ο τερματοφύλακας. Συμβαίνει. Και αυτογκόλ συμβαίνει με ευθύνη του σέντερ μπακ. Και πέναλτυ χάνεται. Όλα γίνονται.

Γιατί να εξαφανιστεί στο β’ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άγιαξ των αναπληρωματικών του; Αυτό είναι το ζήτημα. Όχι του λάθος του Στηλ.

Διαβάστε ακόμα:

Πολυεθνικός όχι και ευρωπαϊκός αυτός ο Παναθηναϊκός