ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΟΥ... ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!

πηγή: Intime
 

Μέσα στα τρελά πανηγύρια για την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ, το εκτός έδρας 3-2 με την Φιορεντίνα, ο αποδυτηριάκιας έλεγε ότι… τίποτα δεν άλλαξε. Ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ΠΑΟΚ. Είτε κέρδιζε 10-0 την ιταλική ομάδα, είτε έχανε 20-0.

Δεν αλλάζει την μοίρα μιας ομάδος ένα παιχνίδι. Κάποιο αποτέλεσμα.

Καπάκι μετά το 3-2 στη Φλωρεντία τι έγινε στο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στην Θεσσαλονίκη. Για μια φορά ακόμα ο ΠΑΟΚ έδειξε ποιος αληθινά είναι. Είναι ο γνωστός ΠΑΟΚ. Μια ζωή εκτός κόλπου.

Αύριο θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό και οι παλαμακιστές, οι επαγγελματίες χειροκροτητές θα ξεχάσουν τον γνωστό ΠΑΟΚ και θα θυμηθούν τον… άγνωστο ΠΑΟΚ. Όχι τον πραγματικό. Όχι την ομάδα που τόσο εύκολα απογοητεύει. Επειδή είναι πάντα ο γνωστός ΠΑΟΚ. Η ομάδα, δηλαδή, που δεν έχει εκπαιδευτεί στο σκληρό πρωταθλητισμό της κορυφής. Η ομάδα που δεν είναι ικανή να διεκδικήσει αξιόπιστα το πρωτάθλημα.

Κάθε χρόνο μιλάνε για έναν… άλλον ΠΑΟΚ, όχι αυτόν που βλέπουν με τα μάτια τους. Στα 9 παιχνίδια πρωταθλήματος κέρδισε μόνο τα 4!!! Έκανε τρεις ήττες και έδωσε δύο ισοπαλίες. Ακόμα, στους 9 αγώνες πέτυχε μόλις 10 γκολ. Και δεν φταίει η διαιτησία. Ούτε το κράτος των Αθηνών.

Φέτος, σήμερα, Νοέμβριος του 2016, δεν έχουμε φθάσει στα χρόνια του μέλλοντος και της φαντασίας για να μιλάνε με παραμύθια και ψέματα. Ο ΠΑΟΚ κέρδιζε 3-1 μέχρι το 74’ στην έδρα του και έχασε το παιχνίδι από τον Ατρόμητο με 3-4.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κούγιας δικαιώνει τον Αλέξη Τσίπρα