Ο ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ

πηγή: Intime
 

Μπαίνω στη θέση του Αλαφούζου. Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές για το αφεντικό είναι όταν υποχρεώνεται να διώξει τον προπονητή. Όλοι περιμένουν την απόλυση του Στραματσόνι και ο Αλαφούζος, δικαιολογημένα να το...σκέπτεται. Επειδή το να τελειώσεις τον προπονητή σου ο μπελάς δεν έχει τέλος.

Θα πληρώσει φράγκα στον Ιταλό αν τον σουτάρει ο Παναθηναϊκός. Και θα μπλέξει σε νέο ρίσκο, με τον αντικαταστάτη του Στραματσόνι. Θα «βγει» ο καινούργιος ή μήπως είναι μία από ίδια. Μήπως αποδειχθεί χειρώτερος, άσε ότι η ΠΑΕ θα πληρώνει δύο προπονητές. Αυτόν που απολύει κι εκείνον που προσλαμβάνει.

Μήπως έχει τη «λύση» ο Αλαφούζος. Σκέπτομαι. Να διώξει τον Στραματσόνι από τον Παναθηναϊκό, αλλά να τον κάνει... μεταγραφή. Σε μία από της επιχειρήσεις του ο καναλάρχης. Γιατί όχι στο σκαϊ. Να κάνει τον σχολιαστή ο Στραματσόνι. Γιατί, όχι. Διαθέτει και τηλεοπτική φάτσα το παλληκάρι.

Εγώ αυτό θα έκανα. Αντρέα, θα έλεγα του Ιταλού, σε πιστεύω! Από τις τόσες κουβέντες που έχουμε κάνει διαπίστωσα ότι έχεις ταλέντο ποδοσφαιρικού αναλυτή. Αυτό είναι το μέλλον σου! Το προπονητηλίκι, θα συμφωνείς και εσύ, είναι επάγγελμα με ανασφάλεια. Με αβεβαιότητα. Σου προτείνω, λοιπόν, να μη φύγεις από το χώρο, από το ποδόσφαιρο, αλλά να συνεχίσεις ως σχολιαστής των αγώνων στο κανάλι, στο σκαϊ.

Διαβάστε ακόμα:

Μήπως καλύτερα για Παναθηναϊκό χωρίς προπονητή;