ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ Ο ΠΑΟ Η Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;

πηγή: Intime
 

Ποιος είναι καλύτερος στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός; Λάθος ερώτηση. Το κανονικό είναι να ρωτήσεις ποιος είναι ο χειρότερος. Εδώ μιλάμε για σφαλιάρες συνεχόμενες.

Ο πρωταθλητής έχασε δυο φορές από το ΑΠΟΕΛ. Δηλαδή σαν να λέμε από τον Ατρόμητο. Καλή και φορμαρισμένη αυτή την εποχή η ομάδα του Σπανού, όμως δεν έχουμε στο μυαλό μας πως μπορεί να κερδίσει δυο στις δυο φορές τον Ολυμπιακό. Και μην μου πεις πως η θρυλάρα προκρίθηκε. Μαζί μου μιλάς. Κι όταν μιλάς μαζί μου, θα μιλάς για μπάλα.

Ο δε Παναθηναϊκός το έκανε το ρεκόρ. Η μοναδική ομάδα που κατάφερε να μην κερδίσει σε κανένα από 13 συνεχόμενα παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ. Ποιος; ο Ευρωπαίος Παναθηναϊκός. Αυτός που περηφανευόταν για τις πορείες του και χλεύαζε τον αιώνιο αντίπαλο του για διάφορα, όπως για παράδειγμα την 7άρα από τη Γιουβέντους.

Ποιος, λοιπόν, είναι χειρότερος διαχρονικά; Αυτή είναι η ερώτηση, που δεν έχει απάντηση. Ομως, λειτουργεί ως ρητορική για να καταδείξει το χάλι του ελληνικού ποδοσφαίρου, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο φλερτάρει με τον πάτο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ειλικρινής κύριος Μπέντο