ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ!

 

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στον έναν ημιτελικό του κυπέλλου. Κι εγώ θυμήθηκα τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι των δύο αντιπάλων. Στο ματς πρωταθλήματος στην Λεωφόρο, για την 13η αγωντστική όπου κέρδισε 1-0 ένας κακός Παναθηναϊκός έναν κακό ΠΑΟΚ.

Ούτε ο διαιτητής ήταν καλός! Λές να το... είχαν προβλέψει οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων, Παναγόπουλος και Γκαγκάτσης, και είχαν επισκεφθεί παρέα στο αποδυτήριο του το κοράκι. Να του ευχηθούν καλά σφυρίγματα.

Δεν έπιασε η ευχή! Ο διαιτητής με τον τρόπο του αβαντάρισε τον Παναθηναϊκό. Γι' αυτό καλό θα είναι στη σφαγή, διότι σφαγή θα γίνει στο ματς κυπέλλου, να μην πει πάλι τις ευχές του ο αντιπρόεδρος του Αλαφούζου.

Στο... εμβληματικό 69 λεπτό είχε βάλει το γκολ αυτός ο Φινλανδός ξανθοπάμπουρας Λούντ. Με την απόλυτα άψογη συμπεριφορά επαγγελματία. Παιδί του κατηχητικού ο Ρόμπιν Λούντ. Λές και μόλις ήρθε από τις ακαδημίες, τα τμήματα υποδομής, και γι’ αυτό είναι ατσαμπουκάλευτος. Μιλάει αγγλικά, γερμανικά, όχι την γλώσσα του πεζοδρομίου. Παραμονές των 24ων γενεθλίων του θα συναντήσει πάλι του ΠΑΟΚ.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ... ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ