ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ!

 

Διακόσια χρόνια η ΕΠΟ δεν έκανε τίποτα για το ποδόσφαιρο. Γιατί; Επειδή δεν την ενδιαφέρει! Πώς να περιμένεις κάτι θετικό από ‘κει όπου δεν υπάρχει ενδιαφέρον.

Ούτε οι ομαδάρες, οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες, αυτές με τους πολλούς «φιλάθλους», ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο. Για κάτι άλλο εκτός από το πώς να πάρουν το πρωτάθλημα. Ποιός το λέει αυτό; Η πραγματικότητα. Η Ιστορία.

Και έχεις τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, δεξιάς, κεντρώας, αριστερής, άσχετο, τον υφυπουργό αθλητισμού, κάποιον Βασιλειάδη, που ξεκίνησε… συσκέψεις και θα τις επαναλάβει στο μέλλον, με τις ΠΑΕ. Με την ΕΠΟ. Μ’ αυτούς, δηλαδή, που εδώ και 500 χρόνια δεν ασχολούνται σοβαρά, ουσιαστικά με το ποδόσφαιρο.

Εσύ τι κάνεις, υπουργάρα; Εσύ που ως κόμμα και ως κυβέρνηση μας ζαλίσατε τον έρωτα ότι είστε το «καινούργιο» και πως ήρθατε να σκοτώσετε το «παλιό». Παραμύθια.

Τίποτα δεν έχει το νέο να ακούσει από το παλιό. Η ΕΠΟ, η σούπερ ληγκ και οι 4 «μεγάλες» ΠΑΕ εκπροσωπούν το παλιό. Το πολύ παλιό. Και δεν ενδιαφέρονται να ξεφύγουν από το παλιό.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ»