ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΓΛΑΣΤΡΑ Ο MR. ΜΑΝΟΣ

 

Δεν λέει τίποτα το αξίωμα του προέδρου στον Παναθηναϊκό όταν ο αντικαταστάτης του Αλαφούζου δεν είναι μεγαλομέτοχος. Χωρίς υπερβολή είτε είναι πρόεδρος σε μια ανώνυμη εταιρία κάποιος, είτε κλητήρας, επί της ουσίας, είναι το ίδιο. Ο Μαυροκουκουλάκης, όμως, δεν είναι μονάχα πρόεδρος, είναι και ο διευθύνων σύμβουλος. Στα χαρτιά, δηλαδή, το πιο ισχυρό πρόσωπο της ΠΑΕ.

Τι σημαίνει αυτό; Τίποτα δεν σημαίνει, όσο παραμένει στο παιχνίδι το αληθινό αφεντικό, ο Αλαφούζος. Δεν πρόκειται να αλλάξουν οι ισορροπίες στην ΠΑΕ. Ο Παναγόπουλος συνεχίζει κανονικά να κρατάει τα μπόσικα, να περνάνε από τα χέρια του τα φανερά και τα ανομολόγητα της καθημερινότητας. Όχι, όμως, πλέον πίσω από την πλάτη του Μαυροκουκουλάκη, αφού αυτός τοποθετήθηκε στην κορυφή του κάδρου. Και λόγω προϊστορίας του στον Παναθηναϊκό δεν ταιριάζει ο ρόλος της γλάστρας στον πρώην εφοπλιστή.

Αυτονόητο ότι η μάλλον «τουριστική» εμπλοκή του Μάνου Μαυροκουκουλάκη στον Παναθηναϊκό επί Αλαφούζου, έχει ήδη τελειώσει. Ο Mr. Μάνος καλείται να δραστηριοποιηθεί υπεύθυνα με πρωτοβουλίες προσωπικές από τη μια και από την άλλη να «παντρευτεί» με τον Παναγόπουλο, για να αποτελέσουν δίδυμο.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ