ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΡΗ Η ΑΘΗΝΑ ΘΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ!

 

Το καταραμένο κράτος των Αθηνών. Οι βρώμικες ομάδες του κέντρου. Μία ζωή αυτοί είναι οι κυρίαρχοι στο παρασκήνιο, και με στόχο να κρατιέται στην άκρη η Θεσσαλονίκη. Η Βόρεια Ελλάδα. Να, γιατί δεν σηκώνουν κεφάλι οι ομάδες της συμπρωτεύουσας. Να, γιατί κάθε 30 και 40 χρόνια ένας τίτλος πάει στο Βορρά.

Κτυπήσανε τον Άρη Θεσσαλονίκης, θάβουν σήμερα τον Ηρακλή κι’ αύριο, που θα πάει, θα έρθει και η σειρά του ΠΑΟΚ.

Ποιός τα λέει αυτά; Αυτές τις χοντρομαλακίες. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που είναι για κλωτσές και τα λένε, όπως υπάρχουν και κάποιοι που τα ακούνε και συμφωνούν.

Να, με αφορμή το διοικητικό χάος στον Ηρακλή ο γνωστός Ψωμιάδης, πρώην βουλευτής, νομάρχης και υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, μίλησε κι έβγαλε τον καημό του: «Φταίνε οι πολιτικοί, φταίμε κι εμείς οι Θεσσαλονικοί που δεν ενωνόμαστε ενάντια στο κράτος των Αθηναίων».

Λέγονται, ρε, αυτά τα πράγματα; Αυτά που τα λέγανε πριν 50 χρόνια. Μία κουβέντα αρκεί, για όσους δεν είναι βλήτα. Το τελευταίο που σκέπτεται το... ποδοσφαιρικό κράτος των Αθηνών είναι να σαμποτάρει τις ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Έγκυρη πληροφορία: Το κράτος των Αθηνών αφού κατάστησε παραπληγικούς τον Άρη και τον Ηρακλή σταματάει το υπονομευτικό ρόλο του σε βάρος της Θεσσαλονίκης. Δεν θα βλάψει τον ΠΑΟΚ. Βολεύει η πληροφορία;


Διαβάστε ακόμα:

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ... ΜΟΥΣΕΙΟ!