ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ!

 

Ούτε με πρωθυπουργό τον βάζελο Αλέξη Τσίπρα δεν παίρνει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Τι λέμε; Όχι μόνον δεν αβαντάρει τη δουλειά η κυβέρνηση του σύριζα, αλλά από πάνω σαμποτάρει κιόλας την ομάδα. Κάνει παιχνίδια διαπλοκής με το νέο φετίχ του Αλαφούζου, το νέο εχθρό του Παναθηναϊκού, τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Αλαφούζος τα λέει όλα. Δεν είναι κιοτής, το έχει αποδείξει κι όταν πολεμούσε τον Μαρινάκη. Το ξύλο της ζωής του έφαγε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού από τις ασταμάτητες επιθέσεις του συναδέλφου σ’ όλα, εφοπλιστή, καναλάρχη, εκδοτάρχη και μεγαλομέτοχου ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου.

Και σκέπτεται ο άδολος και αθώος οπαδός της πανάθας. Για να πάρει πρωτάθλημα η ομάδα, ένα από τα δύο πρέπει να συμβεί. Ή να φύγει ο Τσίπρας που πολεμάει τον Παναθηναϊκό, ή ο ίδιος ο Αλαφούζος, αν τελικά δεν βάλει στη θέση του και τον Ιβάν. Όπως έκανε με τον Μαρινάκη.

Έγινε καλό παιδί ο Μαρινάκης. Του κατηχητικού. Δεν τολμάει πλέον να κάνει ούτε μια αλεπουδιά, από το φόβο μήπως τον ξεφωνίσει ο Αλαφούζος. Μένει τώρα να τρομοκρατήσει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού το άλλο το παλιόπαιδο, τον άτακτο Ιβάν. Που έγινε κολλητός του Τσίπρα.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΙΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ