ΟΙ «ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ» ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ…

 

Γεγονότα. Με κακή έμφάνιση ο… ελπιδοφόρος νέος Παναθηναϊκός διασώζεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με ισοπαλία κόντρα στον Πλατανιά. Επιτόπου σκάει η… αποκάλυψη εγγράφου, μάλιστα με υπογραφή του Αλαφούζου. Ότι βρίσκεται σε νταραβέρι ανοικτό με… Κινέζους. Περίεργο.

Ποιος ρωτάει σήμερα και στα καλά καθούμενα τι κινήσεις σκέπτεται ο Μελισσανίδης, για την ΑΕΚ. Τι ετοιμάζει για αύριο ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό. Τι έχει ήδη κάνει για τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης, αλλά εκτιμά πώς είναι άκαιρο να το γνωστοποιήσει.

Κανένας δεν ρώτησε τον Αλαφούζο τι μαγειρεύει για το καλό του Παναθηναϊκού. Μόνο οι φανατικοί τον ξεφωνίζουν, του ζητάνε να φύγει. Κι αυτός, για να τους… καθησυχάσει βγάζει στη φόρα το κινέζικό ενδιαφέρον.

Μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής από την Κασσιόπη μπήκε σε εφαρμογή το σενάριο που πουλάει. Το μπάσιμο Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ. Δεκαετίες οι χουλιγκάνοι φωνάζουν «Παύλο Θεέ, πάρε την ΠΑΕ» Την πήρε ποτέ; Όχι!

Μακριά από την ΠΑΕ στεκόταν η οικογένεια Γιαννακόπουλου ακόμα κι όταν το ταμείο δεν ήταν μείον στον Παναθηναϊκό. Ακόμα κι όταν η ΠΑΕ χρωστούσε μόνο κάτι πορτοκαλάδες δεξιά κι αριστερά. Και θα μπει σήμερα ο Δημητράκης, σε μία ΠΑΕ με ποσά, αλήθεια, εκατομμύρια είναι τελικά χρεωμένη η ΠΑΕ;

Δεν το βλέπω ότι ο υιός Γιαννακόπουλος να ψήνεται ούτε και από τον Μαρινάκη.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ''ΨΗΦΙΖΕΙ'' ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ;