ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ SPRAY ΣΤΗΝ ΑΕΚ …

 

Το πρώτο Σάββατο του περασμένο μήνα, κοιμάται του καλού καιρού στο σπίτι του στον Άλιμο ο Αυστριακός προπονητής του Ατρομήτου Κάναντι, με την γυναίκα του και σ’ άλλο δωμάτιο η κόρη του.

Μπουκάρουν μέσα τα κλεφτρόνια και τα σηκώνουν όλα, όσα πράγματα αξίας βρήκαν. Και για να κάνουν με μεγαλύτερη ασφάλεια τη δουλειά έριξαν υπνωτικό σπρέυ στο πρόσωπο και των τριών.

Μία φάση, μονάχα μία έκανε στο Καραϊσκάκη ο Ατρόμητος και πήρε το «2». Συνέβη μία εβδομάδα πριν την μπούκα των κλεφτών.
Με το ίδιο σκορ 1-0 σε παιχνίδι όπου ο Ατρόμητος είχε πάλι μία, μονάχα μία φάση, έκλεψε το «2» από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Και έπιασε στον ύπνο την ΑΕΚ, που ξύπνησε μετά το γκολ. Που αντιλήφθηκε ότι η νίκη δεν έρχεται στο μιλητό. Στο κουβεντιαστό, στο χαλαρό.

Σε κάποιες περιπτώσεις, πέρα από την τύχη βέβαια, η κλοπή είναι υψηλή τέχνη. Μαστοριά. Και η δουλειά του προπονητή κλέφτη αποτελέσματος, όπως ο αθόρυβος herr Νταμίρ Κάναντι. Που δεν είναι μόνον επιστήμων κλέφτης, αλλά κυρίως ρεαλιστής. Προσγειωμένος.

Στον Ατρόμητο δουλεύει ο άνθρωπος, άρα αν θέλει αποτέλεσμα από «μεγάλη» ομάδα θα παίξει πίσω και δεν θα νοιώθει κόμπλεξ και ντροπή. Και τέσσερις στόπερ θα βάλει. Και τη ψυχή του αντιπάλου θα βγάλει προκειμένου αυτός να ρεφάρει το γκολ, ακόμα κι’ αν το ματς κρατήσει 180 λεπτά.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΥ