ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ… ΙΒΑΝ!

 

Τελικά, τόσο ο κόσμος του ΠΑΟΚ, όσο και οι παλαμακιαστές που παριστάνουν τους δημοσιογράφους της ομάδος, θεωρούν εντελώς ανύπαρκτο το αφεντικό. Τον Ιβάν Σαββίδη.

Φταίνε οι παίκτες, φταίει ο προπονητής, ο μόνος που δεν φταίει είναι αυτός που έχει το γενικό κουμάντο. Που αποφασίζει, που πληρώνει, που εμπνέει, που οδηγεί.

Περίεργο. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά ο ομογενής επιχειρηματίας ξεκαθάρισε με τον πιο κραυγαλέο τρόπο ότι αυτή η χρονιά είναι του ΠΑΟΚ. Ότι 100% θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Είναι αστείος ο Ιβάν; Σε καμία περίπτωση. Είναι γραφικός. Ούτε συζήτηση. Παραμυθιάζει όπως ο Τσίπρας; Καμία σύγκριση.

Για να το λέει ο Ιβάν Σαββίδης σημαίνει ότι ξέρει τι του γίνεται. Έχει τον έλεγχο της ΠΑΕ, κρατάει συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο των αποδυτηρίων. Τέλος πάντων, ο άνθρωπος δεν είναι τουρίστας, ούτε μπήκε στον ΠΑΟΚ για να κάνει άλλες μπίζνες.

Κι όμως! Με αφορμή την εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ ουδείς από τους παλαμακιστές, όχι μαλακιστές, εννοώ τους χειροκροτητές της παοκάρας, δεν ακουμπάει τον Σαββίδη. Φαίνεται ότι τον έχουν, τον θέλουν μόνον ως το κορόϊδο του έργου. Να πληρώνει τα κερατιάτικα του ΠΑΟΚ, δηλαδή. Να νοικοκυρεύει τις οικονομικές αμαρτίες του παρελθόντος.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ, ΦΤΑΙΕΙ Η… ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ