ΧΑΤΗΡΙΚΑ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες ο ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα δεν έχει θέση στο πρωτάθλημα. Γιατί τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ του κύριου Χριστοβασίλη είναι σε χειρότερη κατάσταση σε σύγκριση μ’ αυτήν του Παναθηναϊκού.

Στην Ελλάδα, όμως, είναι πολύ εύκολο να σαλιαρίζουν για εξυγίανση και πολύ δύσκολο να εφαρμόζουν τους νόμους και τους κανονισμούς. Να, γιατί παίζεται πρωτάθλημα με πλούσιους και μπατίρηδες. Με νοικοκύρηδες και μπαταξήδες.

Είναι επικίνδυνο να αλλοιωθεί αγωνιστικά το πρωτάθλημα όταν στην ίδια διοργάνωση συμμετέχουν ο Ολυμπιακός και η Ξάνθη π.χ., με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, δύο ΠΑΕ με όχι καθαρά χαρτιά! Είναι, δηλαδή, απρόβλεπτο σε πόσες ''υποχωρήσεις'' θα υποχρεωθεί να κάνει μια ΠΑΕ προκειμένου να επιβιώσει στο πρωτάθλημα και κατά πόσο θα εκμεταλλευτούν την παράνομη συμμετοχή της ένας, δύο αντίπαλοι.

Υποτίθεται ότι η νέα διοίκηση της ΕΠΟ δεν έχει ανάγκη να κάνει ρουσφέτια. Να μην αγνοεί εκθέσεις ορκωτών λογιστών που αφορούν την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Και να δίνει συγχωροχάρτια για άλλες σημαδεμένες περιπτώσεις ΠΑΕ, οι οποίες αύριο θα επικαλεστούν το χαριστικό «προηγούμενο» του ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ