ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ WHAT IS GOING ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ

 

Μπαίνω κατ’ ευθείαν στο θέμα. Έτοιμο απ’ έξω έρχεται στο γραφείο του Τσίπρα το νομοσχέδιο που θα περάσει στη Βουλή. Εις την αγγλική γλώσσα. Κι αν ο αντιμνημονιακός πρωθυπουργός μας αλλάξει κάτι π.χ. στο λεγόμενο πολυνομοσχέδιο, τότε οι λεγόμενοι «θεσμοί» θα απαιτήσουν αντίμετρα. Όχι σ’ αυτό το επίδομα, κόψτε κι’ εκείνο, κωλομπαρέψτε το άλλο.

Δεν βγήκε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός χωρίς προηγουμένως να την εγκρίνει το «κλιμάκιο» της UEFA. Για τον Ολυμπιακό ενδιαφερόμενος δεν είναι μόνον ένας, ο Μαρινάκης. Κάποιοι κύριοι, στον αριθμό 5-6, παρακολουθούν στενά τα διαδραματιζόμενα εν Ελλάδι, διότι κι αυτοί έχουν ένα άλφα ειδικό ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό.

Διαφορετικου περιεχομένου και ύφους ήταν κατ’ αρχήν το σχέδιο κειμένου που είχε συντάξει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για να βγει στον αέρα. Όχι, είπαν οι «Βρυξέλλες του ποδοσφαίρου», δεν θα αναφέρετε τα ονόματα Περέιρα, Τριτσώνη, Κουκουλάκη και τον Δέδε για κουμανταδόρο.

Αφού, λοιπόν, λογοκρίθηκε η ανακοίνωση την αμόλησε στον τύπο ο Καραπαπάς. Με στόχο να κάνει αύριο την κίνηση της η UEFA. Να ρωτήσει επίσημα την ΕΠΟ «What is going on?» με το Ολυμπιακό. Τι τρέχει, γιατί μιλάει για αδικίες και υπόκοσμο;

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΓΑΝΤΑΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ… MEGA