ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ

 

Κάνω αναμετάδοση. Να ξέρεις ποιον διαβάζεις, και πως δεν χάνεις το χρόνο σου εδώ. Σου ξαναδίνω κείμενο αποδυτηριάκια ακριβώς πριν πέντε χρόνια, ήταν 16 Μαρτίου 2013. Τα σχόλια δικά σου.

Αυτό τώρα πώς να το πεις; Παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, ο Αλαφούζος τοποθέτησε στο θρόνο της αγνότητος τον Ιβάν Σαββίδη. Από πού και ως πού; Εννοώ από πού και ως πού το αφεντικό του Παναθηναϊκού γνωρίζει το αφεντικό του ΠΑΟΚ. Έκαναν παρέα εκεί στις Ρωσίες και τις Γεωργίες, εκεί που βγαίνουν κάποια ταλέντα τις νύχτες; Ασφαλώς και δεν θα πεις ότι ο Πόντιος είναι αρχιγκάγκστερ. Πώς να το πεις όταν με τον άνθρωπο δεν είχες ποτέ παρτίδες. Και αφού δεν τον ξέρεις δεν θα πεις ότι δεν θα ήθελε να φτιάξει μία δική του Παράγκα, τουλάχιστον να προστατεύει την ομάδα του.

Και ο Κόκκαλης όσο δεν έπαιρνε το πρωτάθλημα, τα είχε μονίμως με τον Βαρδινογιάννη. Ότι ο καπετάνιος ελέγχει το παρασκήνιο, ότι κατευθύνει τα κοράκια και ότι η ΕΠΟ είναι Φιλιπινέζα του Παναθηναϊκού. Δεν κατάλαβα. Επειδή ο Κόκκαλης κατηγορούσε τον Βαρδινογιάννη ότι έπαιρνε βρώμικα το πρωτάθλημα, πάει να πει ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι καθαρός; Δεν χρειάζεται να πούμε εμείς τι είναι ο Κόκκαλης, οι παναθηναϊκοί είναι αυτοί που τον θεωρούσαν αρχιμαφιόζο του πρωταθλήματος. Έτσι δεν είναι;

Ξαφνικά, λοιπόν, ο Αλαφούζος, κάποιες ώρες πριν το παιχνίδι στην Τούμπα, εξαπολύει επίθεση αγάπης και πίστης στην ηθική του Σαββίδη. Κουφό. Κουφότατο. Το ότι ο Σαββίδης δεν θέλει να βάζει τρικλοποδιές, αποτελεί εγγύηση ότι ο ίδιος έχει τις καλύτερες προθέσεις.

Μήπως μετανοιώσει για τη δημόσια τοποθέτησή του ο Αλαφούζος, ο οποίος θυμήθηκε την Παράγκα όταν ένα βαθμολογικό χάος χωρίζει τον Παναθηναϊκό από τον Ολυμπιακό. Και πριν το ματς των ομάδων τους, ο ένας Γιάννης, ο Αλαφούζος προτείνει τον άλλον Γιάννη, τον Ιβάν, να συμπολεμήσουν για να γκρεμίσουν την Παράγκα στα Οινόφυτα. Έκανα λάθος περιοχή;

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ