Ο ΙΒΑΝ ΘΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

 

Μπουκάρει στην Τούμπα με το κουμπούρι ο Ιβαν Σαββίδης και η τηλεόραση του σκάι δεν λέει να... ξεχάσει το σκηνικό. Δεν περνάει μέρα να μη δείχνει, να ξαναδείχνει το κανάλι την έφοδο με τους μπράβους του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αυτό είναι το ένα. Το δεύτερο, για τη ζημιά που έπαθε ο ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΚ, λόγω οπλοφόρου Ιβάν, ήταν να βγει ο κρυμμένος Αλαφούζος και να πει δημόσια «Θεία Δίκη». Δηλαδή;

Όπως την πάτησε ο Παναθηναϊκός με το θέατρο Ίβιτς στη Λεωφόρο, με το ίδιο νόμισμα την πληρώνει και ο ΠΑΟΚ με το θέατρο Γκαρθία. Ε, πως είναι δυνατόν μετά να σαπορτάρει τον Παναθηναϊκό ο Ιβάν; Ο ΠΑΟΚ, που είναι πλέον «αρχηγός» σε κάποιες ΠΑΕ!

ΠΑΟΚ, όπως οι Απόλλων, Αστέρας, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννενα, Πλατανιάς, ψήφισαν ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ του Παναθηναϊκού. Να μην αλλάξει ό,τι ισχύει, να υποβιβάζεται όποια ΠΑΕ δεν αδειοδοτείται. Υπέρ της «αλλαγής», δηλαδή υπέρ του Παναθηναϊκού, ψήφισαν Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Λάρισα, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Λαμία και φυσικά Παναθηναϊκός. Το 7-6 υπέρ δεν φθάνει, χρειαζόταν τουλάχιστον 9-4.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!!