ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΩΝ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

 

Το έργο έφτασε στο Αμήν. Είναι ζήτημα ημερών, πιο σωστά ωρών, το τέλος του Παναθηναϊκού. Ο υποβιβασμός του. Έγιναν πολλά, πάρα πολλά παρασκηνιακά και αναξιοπρεπή, προκειμένου να γλυτώσει τον υποβιβασμό στη Β’ εθνική διότι η ΠΑΕ είναι αδύνατο να εξασφαλίσει την αδειοδότηση συμμετοχής της στο πρωτάθλημα. Μέχρι την τελευταία μέρα του Μαρτίου να καλύψει τις αμέτρητες οικονομικές της υποχρεώσεις.

Τελικά. Παρά το «Ναι» του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, όπως κι άλλων τριών ΠΑΕ, να δεχτούν να αλλάξει η ισχύουσα από το 2015 απόφαση, το «αίτημα» του Παναθηναϊκού δεν πέρασε στο Δ.Σ. της διοργανώτριας του πρωταθλήματος. Επειδή ο ΠΑΟΚ, λόγω Ιβάν Σαββίδη, «ελέγχει», επηρεάζει κάποιες ΠΑΕ. Επειδή ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι σε ανοικτή προσωπική αντιπαράθεση με τον συνάδελφο καναλάρχη Γιάννη Αλαφούζο.

Αποκαλύπτουμε. Όταν δημοσιοποίησε την παραμύθι φούρναρης αποχώρηση του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Αλαφούζος, δέχτηκε να συναντηθεί σε δικηγορικό γραφείο με τους καπετάν χούλιγκαν της ομάδας. Κάποιοι κύριοι που είχαν προβλήματα με τη δικαιοσύνη και είχε αναλάβει την υπεράσπιση τους ο συγκεκριμένος δικηγόρος μετά από σύσταση του προέδρου του Παναθηναϊκού.

Οι εν λόγω ''αρχηγοί της εξέδρας'' ζήτησαν από τον Αλαφούζο, τον υποτιθέμενο φευγάτο από την ΠΑΕ, να απομακρύνει δύο συγκεκριμένους συνεργάτες του στον Παναθηναϊκό. Έτσι κι... έγινε, όμως οι δύο παράγοντες συνέχιζαν παρασκηνιακά να συμμετέχουν στη διοίκηση.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα αυτό που καίει είναι ο ορατός, περισσότερο από ποτέ, κίνδυνος να σκάσει ο Παναθηναϊκός στα χέρια του Αλαφούζου. Κι αυτός, ο καναλάρχης δεν έχει άλλα περιθώρια να κρύβεται. Μια είναι η αγωνία του. Πως θα καθαρίσει με τους αρχιχούλιγκαν. Αυτούς τρέμει. Τους πασίγνωστους στο «παναθηναϊκός κίνημα» οι οποίοι είναι ικανοί για όλα. Επειδή κι αυτοί κάνουν το δικό τους παιχνίδι, έχουν την «Ιστορία» τους και τη μεγάλη αγάπη για το σύλλογο.

Διαβάστε ακόμα:

ΛΟΓΩ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ