ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

 

Μετά την πρωτοχρονιά, καλό μήνα να έχουμε, θα ασχοληθούμε με τις μεταγραφές έβγαλε φιρμάνι ο πρόεδρος. Αυτό να το πει σε κωμωδία του σινεμά. Πέφτεις από τα σύννεφα. Σοβαρός άνθρωπος, κοτζάμ ομάδας και να λέει φόρα παρτίδα ότι το μαγαζί είναι της πλάκας. Ότι είμαι της πλάκας. Ότι κάνω την πλάκα μου.

Έτσι είναι. Σα να βγάζει ανακοίνωση η ΠΑΕ και να λέει “Είμαστε της πλάκας μαγαζί”. Προς το παρόν έχουμε πάει για σκι στην Αράχωβα. Μας κόψανε το τηλέφωνο και για λίγες μέρες δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με κανένα. Ο αρμόδιος του τμήματος των μεταγραφών είχε ένα οικογενειακό ατύχημα, έπιασε τη γυναίκα του στα πράσα και να συνέλθει κ.λ.π κ.λ.π.

Μιλάμε σοβαρά. Μια ΠΑΕ, μάλιστα πρώτου επιπέδου, ασχολείται όλο το χρόνο με τις μεταγραφές. Κάθε εβδομάδα, κάθε μέρα. Γιατί διοικητικά η πιο σοβαρή δουλειά που ενδιαφέρει άμεσα και κρίσιμα μια ποδοσφαιρική επιχείρηση είναι το κεφάλαιο μεταγραφές. Ποιους θα πάρουμε, ποιους θα διώξουμε, ποιους θα φροντίσουμε να πουλήσουμε. Ούτε για αστείο δεν λέγεται “Θα δούμε ποιους θα πάρουμε από τον άλλον μήνα, από την άλλη εβδομάδα”.

Και να τελειώσει η περίοδος των μεταγραφών, τόσο το καλοκαίρι, όσο και στην αρχή του έτους, η ΠΑΕ δεν σταματάει να έχει επαφή με την αγορά. Ακόμα και να μην έχει ανάγκη σήμερα από ενίσχυση, να μην καίγεται να ξεφορτωθεί κάποιον, κάποιους, οι κεραίες της ΠΑΕ είναι σε λειτουργία, σε ετοιμότητα, διαρκή και ασταμάτητη.

Γιατί, όμως, η προεδράρα είπε ότι με τις μεταγραφές θα... ασχοληθούμε το επόμενο φεγγάρι; Ίσως ήθελε να διαψεύσει όσο τη μεταγραφολογία εκείνων των εφημερίδων που δεν κάνει κέφι. Ίσως να δείξει πως η ομάδα δεν έχει ανάγκη. Ίσως γιατί σε επίπεδο οργάνωσης και στελεχών η ΠΑΕ είναι πράγματι καφενείο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ... ΜΑΖΟΧΙΣΜΟ