ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ

 

Πόσα χέρια και πόσα πόδια έχει ο Αλαφούζος; Κανονικός άνθρωπος είναι, από δυο, όπως όλοι. Έ, αφού είναι νορμάλ και κανονικός, τότε γιατί μπερδεύτηκε εκεί που δεν τον σπέρνουν. Τι δουλειά είχε με τον Παναθηναϊκό άνθρωπος άσχετος εντελώς σαν κι αυτόν και με την ομάδα και με τη μπάλα.

Δυο πόδια και δυο χέρια έχει ο Αλαφούζος, αλλά με τη εμφανίσει στον Παναθηναϊκό παρέδωσε τα τρία από τα τέσσερα μέλη του και κατέστη αιχμάλωτος. Στους βετεράνους ποδοσφαιριστές. Στους δημοσιογράφους της πιάτσας. Στους οργανωμένους φιλάθλους. Μονάχα ένα χέρι ελεύθερο του έμεινε. Για να υπογράφει με την προσωπική του ευθύνη κάθε τι σχετικό, υποτίθεται, που θα κατάφερνε στην οικονομική λύτρωση της ΠΑΕ. Στην αληθινή αυτοδυναμία της.

Και τι κατάφερε ο καναλάρχης; Να φτάσει στην απόλυτη αποτυχία. Να υποχρεωθεί το 2017, σα σήμερα 21 Σεπτεμβρίου, να δηλώσει δημοσίως και επισήμως ''Δεν αντέχω άλλο... Αποχωρώ''. Ένα ακόμα κοροϊδιλήκι από πλευράς του. Να φύγει από που; Μεγαλομέτοχος είναι, άρα δεν γλυτώνει αυτό που έβαλε στην καμπούρα του. Και αυτά που ακούει από το πράσινο πόπολο.

Ποια είναι τα τεχνοκρατικά στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός; Ο Αλαφούζος βρίσκεται για όγδοη σαιζόν στο κόλπο. Τι έχει κτίσει στην ανώνυμη εταιρεία; Μηδέν στο πηλίκον. Τι έχει να παρουσιάσει μετά από μια επταετία; Μηδέν στο πηλίκον. Όσο για τα στελέχη της ΠΑΕ, ο τίποτας και ο κανένας.

Την ομάδα δεν τη κτίζει ο προπονητής, Ούτε ο τεχνικός διευθυντής. Δεν τα μάθατε καλά τα γράμματα. Σε λάθος σχολείο πήγατε. Τζάμπα τα δίδακτρα. Την ομάδα την κτίζει ο πρόεδρος με τις δικές του επιλογές. Μη μπερδεύουμε το team του προπονητή με το staff του προέδρου.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΕ ΔΩΝΗ