''ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ'', ΠΟΡΤΕΣ, ΠΛΑΚΩΤΟ, ΜΟΥΛΤΕΖΙΝ

 

Απίστευτα πράγματα. Τα βλέπεις μπροστά στα ματάκια και τα τρίβεις, τα ξανατρίβεις μπας και σου κάνουν πλάκα. Τα ματάκια σου μήπως σε δουλεύουν, άλλα να γίνονται στο γήπεδο, άλλα να βλέπεις εσύ. Ευτυχώς, όμως, τα ματάκια σου δεν σε προδίδουν, δεν σε δουλεύουν, ο Ολυμπιακός είναι αυτός που μεταμορφώθηκε σε μασκαρά αποκριάτικο και έδινε εικόνα καφενείου. Ορεινού χωριού με αρακτούς συνταξιούχους.

Χωρίς υπερβολή. Αυτός ο πλήρης και κανονικός Ολυμπιακός που εντυπωσίασε με την Τότεναμ, με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα, ήταν πολύ χειρώτερος από τον... Παναθηναϊκό. Το πιο φοβερό: Ο ¨προβληματικός Παναθηναϊκός του πρωταθλήματος πήρε πρέφα με ότι έπαιζε με κάποια μικτή μπυραρίας των νότιων προαστίων και ήταν καλύτερος στο β' ημίχρονο.

Προέκυψε τέτοιο απρόβλεπτο σενάριο στο... ''ντέρμπυ''; Ναι , διότι το ''Καφενείον Ολυμπιακός'', με ταμπέλα φρεσκοβαμμένη στη μόστρα του καταστήματος,, παρακαλώ, είχε χάσει το μπούσουλα με τα πούλια στο τάβλι και μπέρδεψε τις πόρτες με το μουλτεζίν και το πλακωτό με τη ξερή. Για τέτοιο σκηνικό. Ένα πράμα που δεν βλεπόταν με τίποτα.

Ο Παναθηναϊκός. Ο γνωστός που είδαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Με τις ολοφάνερες αδυναμίες του να φτιάχνει φάσεις, να είναι αποτελεσματικός. Με συνέπεια να μην είναι σε θέση να αξιοποιήσει την υπεροχή του απέναντι στο καφενείο Ολυμπιακός. Στην πραγματικότητα ο φιλότιμος Παναθηναϊκός, που στο β' ημίχρονο είχε σκυλιάσει, έπαιζε μόνος του. Πήρε το 1-1 χωρίς αντίπαλο.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ Η... ΣΦΑΓΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ