ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ!

 

Προγραμματισμένο είναι για το σαββατοκύριακο. Να γίνουν τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής. Και τις ημέρες τις γιορτινές τις περάσαμε με την... αγωνία αν θα συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα. Τέτοια ήταν η... αγωνία μας αν θα φάμε πάλι στη μάπα το πιο διεφθαρμένο πρωτάθλημα της Ευρώπης, το πιο συκοφαντημένο από τους ίδιους τους μαγαζάτορες των ΠΑΕ, που δεν χαρήκαμε Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά.

Προγραμματισμένη η προσεχής αγωνιστική, προγραμματισμένες και οι... τρομοκρατικές επιθέσεις στους διαιτητές, όταν τα παλιόπαιδα σφυρίζουν πονηρά. Και υποχρεώνουν ανθρώπους που η προσωπική τους ζωή μοιάζει με καλόγερο του αγίου Όρους να καταφεύγουν σε μαφιόζικες ενέργειες. Ντροπή τους! Των διαιτητών είναι όλη η ντροπή που κάποιοι απ' αυτούς κάνουν τα κέφια μιας ΠΑΕ σήμερα, μιας άλλης αύριο, με συνέπεια να προκαλείται κλίμα διχαστικό ανάμεσα στα αφεντικά των ομάδων.

Κι όλοι, μέρες χρονιάρες, ήταν στο περίμενε, στο ακουστικό, τι θα αποφασίσουν τα κοράκια, αν θα επιμείνουν στην αποχή. Αν θα γίνουν τα παιχνίδια και με ποιους σφυρικτράκηδες.

Μιλάμε σοβαρά; Αν, λοιπόν, μιλάμε και δεν αφήνουμε αέρια, καμιά σημασία δεν έχει τι θα αποφάσιζαν οι διαιτητές, ούτε κι αν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Σημασία έχει ότι είναι σε κατάσταση πρωτόγονη η κατάσταση, και δεν θα σταματήσει η ζούγκλα είτε γίνουν τα παιχνίδια στην ώρα τους, είτε όχι.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΛΑΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...