ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΟΚ

 

Τα πράγματα στη ρεβάνς Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ εξελίχθηκαν ομαλά και χωρίς περιπέτειες, μακριά από θρίλερ και ανατροπές. Ήταν μια ρεβάνς όχι απλά κυπέλλου, ποιος από τους δυο θα προχωρήσει στους ''4'', αλλά και μια άλλη αναμέτρηση με άρωμα ρεβάνς, ίσως πιο ουσιαστική. Επειδή τούτη τη σαιζόν άνοιξε ένα μέτωπο ανάμεσα στις δυο ομάδες με το ''Χ'' στην Τούμπα και το πολύ πρόσφατο 2-0 του Παναθηναϊκού στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος.

Τελικά, αποκαταστάθηκε η ισορροπία με την δεύτερη νίκη του ΠΑΟΚ, χθες στο ΟΑΚΑ, για το κύπελλο σε βάρος του μάλλον καταδικασμένου Παναθηναϊκού, μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα. Τι να έκανε ο φουκαράς Παναθηναϊκός όταν δέχθηκε γκολ στο δεκάλεπτο; Να κάνει το 4-1; Για να το ελαφρύνουμε λιγάκι, ο Παναθηναϊκός θα είχε τύχη αν- πριν σκοράρει ο ΠΑΟΚ - ο διαιτητής του έδινε ανύπαρκτο πέναλτυ. Όπως έγινε στο ματς της Τούμπας, όπου ο νταμπλούχος προηγήθηκε με πέναλτυ που δεν ήταν.

Ναι, τότε, η πρόκριση θα παιζόταν στα ίσα. Μια σου και μια μου. Αυτά, βέβαια, δεν γίνονται στο ποδόσφαιρο. Μια λανθασμένη απόφαση διαιτητή να ρεφάρεται με άλλη στη ρεβάνς. Αυτό που γίνεται είναι να του κοπούν τα πόδια του Παναθηναϊκού, με το ενωρίς τέρμα του ΠΑΟΚ και οι παίκτες του Δώνη να μην βλέπονται. Επόμενο. Έπαιζαν χωρίς να έχουν λόγο να παίξουν. Τι, δηλαδή, να κυνηγήσουν τέσσερα γκολ σε ομάδα που δεν είναι κατώτερη τους, μάλιστα σε κρίσιμο παιχνίδι. Σε μπαμ και κάτω. Σε παιχνίδι που φωσφορίζει για τον ΠΑΟΚ ένα ακόμα τίτλο.

Οι ήττες από τον Άρη, αλλά κι αυτή από τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, σήμερα φαίνονται αρκετά μακριά για τον ΠΑΟΚ, Που σημαίνει, ειδικά μετά το χθεσινό 1-0 στο ΟΑΚΑ, ότι ο πρωταθλητής είναι πάλι στα επάνω του.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ