ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ

 

Ήταν ποδοσφαιριστής στην εφηβεία του και τέσσερις δεκαετίες ασχολείται με το λεγόμενο παραγοντιλήκι στη μπάλα ο Αλέξης Κούγιας. Πλησιάζει τα 70 χρόνια, και μπράβο του γιατί δεν του φαίνεται η ηλικία. Γιατί λες; Δεν θέλει συζήτηση το πράμα. Επειδή η καθημερινότητα του είναι γεμάτη σε δράση. Ο άνθρωπος δεν έχει ησυχία, ούτε στιγμή; Αυτά τα άτομα δεν θα γεράσουν ποτέ.

Στο θέμα μας, που δεν είναι η ηλικία του δικηγόρου, αλλά η ασχετοσύνη του ως αφεντικού ΠΑΕ. Μιλάνε τα γεγονότα.

Στα 3,5 χρόνια που έκανε πρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαίδης κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ σε αριθμό συμβολαίων με ποδοσφαιριστές. Δεν έχει ξαναγίνει. Στην ΑΕΚ πέρασαν 89 (!!!) ποδοσφαιριστές στο διάστημα της προεδρίας Ντέμη Νικολαίδη. Τι σημαίνει αυτό; Άστοχες μεταγραφές. Αποτυχημένες. Η χαρά των ατζέντηδων, που έσπρωξαν σκάρτο πράμα διότι βρήκαν κάποιον κορόιδο.

Πρόσφατα, με αφορμή ότι ο υπουργός επικράτειας Γεραπετρίτης κάλεσε τον Ντέμη Νικολαίδη, προκειμένου να… φωτιστεί περί τα ποδοσφαιρικά, ο Κούγιας πυροβόλησε: ''Γιατί τον Ντέμη, τι να σας πει ο άνθρωπος που χρεοκόπησε την ΑΕΚ... '' κλπ κλπ.

Στα 3,5 χρόνια που η Λάρισα παίζει στη μεγάλη κατηγορία, ο Κούγιας έφερε 92 ποδοσφαιριστές, 58 ξένους και 34 Έλληνες. Του πήρε το ρεκόρ του Ντέμη! Δεν πειράζει, το καλό είναι ότι ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ μαθαίνει. Έχει κάνει σε καμιά 20αριά ομάδες, αλλά ακόμα δεν πρόλαβε να εκπαιδευτεί στο Νο 1 θέμα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Στις μετακινήσεις ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΕΚ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ, ΠΟΤΕ… ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ