ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ… ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ

 

Όλοι εναντίον ενός. Συναθλητές και προπονητές, όλος ο καλός κόσμος της άρσης βαρών φτιάξανε μια ομάδα ''Διάσωσης'' εναντίον του πρώην συναθλητή τους Πύρρου Δήμα. Μην αναφερθούμε σε ονόματα. Όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι, από Καχιασβίλι μέχρι Χρήστο Ιακώβου, Λεωνίδη και Τζελίλη. Σε παράταξη μετάλλια, νίκες και ρεκόρ, με στόχο να φάνε από πρόεδρο της ομοσπονδίας τον Πύρρο Δήμα. Θα τα καταφέρουν;

Το πράμα θα κριθεί στις προσεχείς εκλογές της ομοσπονδίας άρσης βαρών. Γνωστό ότι οι λεγόμενες δημοκρατικές διαδικασίες βρωμάνε απ’ όπου κι αν τις πιάσεις. Μικρή έως ανύπαρκτη σημασία αν βοά ο κόσμος του αθλήματος και καταλογίζει διάφορα στον τρις ολυμπιονίκη, ο οποίος ναι μεν συνεχίζει για 12ο χρόνο να παριστάνει τον πρόεδρο και να ελέγχει το μαγαζί, όμως ζει μόνιμα στις ΗΠΑ.

Ποιοι θα ψηφίσουν; Ποια σωματεία έχουν δικαίωμα ψήφου, εκεί θα παιχτεί η παρτίδα. Ποια σωματεία παράνομα ή παράτυπα θα ψηφίσουν ή δεν θα ψηφίσουν. Οι κατηγορίες των πρώην συντρόφων της dream team της άρσης βαρών κατά του 49χρονου Πύρρου Δήμα από την ηρωϊκή Χιμάρα της Βορείου Ηπείρου δεν μετράνε. Ότι φουντάρησε το άθλημα, ότι κοροϊδεύει τα σωματεία, ότι διαχειρίζεται περίεργα τα οικονομικά της ομοσπονδίας κ.α. Το 2012 το ΠΑΣΟΚ κατέβηκε στις εκλογές με επικεφαλής στη λίστα των βουλευτών επικρατείας τον Πύρρο Δήμα, πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος βέβαια εξελέγη.

Στη φώτο, και οι πέντε είναι σήμερα εναντίον του κυρίου με το κόκκινο μπλουζάκι.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ... ΜΠΟΥΚ