Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ... ΑΥΤΟΓΚΟΛ

 

Τα καπρίτσια και ο προσωπικοί εγωισμοί του Βαγγέλη Μαρινάκη αποδείχθηκαν μπούμερανγκ για τον Ολυμπιακό που με την μετάθεση του τελικού κυπέλλου για τις 30 Αυγούστου χάνουν το πλεονέκτημα που είχαν απέναντι στην ΑΕΚ.
Κατά την προσφιλή του συνήθεια, επέλεξε να σηκώσει πρώτος το τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας, θέλοντας να «καπελώσει» τον αρχηγό του Ολυμπιακού, αλλά και κατ’ επέκταση όλη της προσπάθειας της ομάδας του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέλαβε πρώτος το βαρύτιμο έπαθλο, δεν το άφησε να το αγγίξει άλλος και το ύψωσε πρώτος στον ουρανό του Πειραιά. Ένα σαφές δείγμα της δικής του αντίληψης για τον… πολυτιμότερο παίκτη της φετινής σεζόν που δεν φορούσε ποδοσφαιρικά παπούτσια, αλλά κόκκινη γραβάτα.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έπαιξε… μεγάλη μπάλα όλη τη σεζόν, όμως στο δρόμο για το νταμπλ, κάπου λοξοδρόμησε. Κάπου έχασε το μέτρο, την λογική και θέλησε να δείξει ότι είναι ο νικητής μετατρέποντας σε ένα προσωπικό μπραντ ε φερ έναν τελικό ποδοσφαίρου. Ως εκ τούτου οι δικές του κινήσεις ναρκοθετούν ένα σχεδόν σίγουρο νταμπλ. Αν οι ερυθρόλευκοι χάσουν τελικά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (όπου και όποτε γίνει αυτός), τότε η απώλεια θα φέρει την προσωπική υπογραφή και σφραγίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο sdna.gr

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ