ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ!

 

Από εκεί που δεν το περιμένεις. Την πατάς και πέφτεις στην περιπέτεια, όπως συνέβη στον Παναθηναϊκό. Που να φανταστούν ότι είναι φορέας ποδοσφαιριστής δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού όταν το παιδί πέρασε από τα γραφεία να κανονίσει τα διαδικαστικά διότι τα βρήκε με ΠΑΕ επαρχιακή. Βάρεσε συναγερμός! Σε ετοιμότητα το σύστημα υγείας πήραν τα κατάλληλα μέτρα σε χρόνο μηδέν.

Τι να το κάνεις; Η ζημιά έγινε. Εννοώ η ταλαιπωρία των υπαλλήλων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι οποίοι θα κλειστούν για 14 μέρες στο σπίτι τους, Ο δε ποδοσφαιριστής, που τελικά ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του, είναι σε απομόνωση σε ξενοδοχείο, και σε επιτήρηση. Έγινε απολύμανση στα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ καταγράφηκαν οι κινήσεις και οι διαπροσωπικές επαφές του μέχρι προχθές δανεικού ποδοσφαιριστή από τη στιγμή που επέστρεψε στην Ελλάδα.

Δεν είναι σχήμα λόγου αυτό που λέμε ''Από εκεί που δεν το περιμένεις... ''. Αγνοούνται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, είτε διότι έχει περάσει η ''επιστημονική'' άποψη ότι ο κορονοϊός δεν είναι αληθινός δημόσιος κίνδυνος. Είτε γιατί δεν φανταζόμαστε ότι θα την πατήσουμε από τον τάδε και τον δείνα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΚΑΙ... ΗΛΙΚΙΑΚΑ