ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

 
Η Μπαρτσελώνα τρώει οκτώ γκολ σε προημιτελικό champions league και ένα από τα φαβορί, η Μάντσεστερ Σίτυ με το πανάκριβο ρόστερ, αποκλείεται από την Λυών. Και που 'σαι ακόμα! Που σημαίνει ότι δεν βάζεις λεφτά χωρίς χτυποκάρδι για να ποντάρεις στην Μπάγερν και την Παρί.
Να αποκλειστεί η Μπάγερν από την Λυών; Και η Παρι Σαιν Ζερμαίν από την Λειψία. Μιλάμε για ποδόσφαιρο. Μιλάμε για ένα παιχνίδι που οι αντίπαλοι είναι έντεκα από τη μια και έντεκα από την άλλη. Όσο πιο λίγοι οι μεν και οι δε, τόσο ελαχιστοποιείται η πιθανότητα να προκύψει αυτό που λέγεται έκπληξη. Ένας με έναν στο ποδόσφαιρο η έκπληξη έχει τύχη μια στο εκατομμύριο. Δυο με δυο, το εκατομμύριο γίνεται 100.000. Τρεις με τρεις το ανάποδο αποτέλεσμα θα έρθει μια φορά στις 10.000.
Μην το παρατραβάμε. Όπως η Λυών έκλεισε το σπίτι της Σίτυ και η Λειψία κόντυνε την Αθλέτικο, έτσι και οι εκπλήξεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε δυο ομάδες εξαφανίζεται συχνά όταν οι αντίπαλοι όλοι μαζί στο γήπεδο είναι 22. Και πολεμάνε το τόπι με τα πόδια, όχι με τα χέρια, και το γήπεδο είναι εκατό μέτρα. Στη φώτο, τρεις από τους παικταράδες της Σίτυ, Φερναντίνιο, Ντε Μπρόυντ, Στέρλιγκ, που θα παρακολουθήσουν από την τηλεόραση τη συνέχεια του  champions league.
Δεν υπάρχει έκπληξη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Όλα τα αποτελέσματα, και τα πιο τρελά, είναι φυσιολογικά. Όχι αναμενόμενα, αλλά έχουν τύχη εάν η κατώτερη ομάδα με τον τρόπο που αγωνιστεί δυσκολέψει ή αφοπλίσει την ανώτερη. Τελικά, όσο παίζεται ποδόσφαιρο η έκπληξη θα καραδοκεί. Σε κάθε ματς. Αυτή είναι η αλήθεια, η οποία δεν έχει ανάγκη να επιβεβαιώνεται σε κάθε αγώνα.  
Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ 8-2 ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ... ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ