ΠΑΟΚ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ 3-1 ΤΗΝ... ΜΑΖΟΧΑ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

 
Παιχνίδι shampions league, έστω προκριματικού επιπέδου ανάμεσα σε δυο ομάδες που προβλημάτιζαν με την εικόνα τους στο γήπεδο. Και βέβαια απομυθοποιούσαν το λούστρο της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Ντροπή θα ήταν εμείς οι θεατές να... συγκρίνουμε τις ματσάρες και τις ομαδάρες που πρόσφατα παρακολουθήσαμε με το θέαμα από ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας. Για κλάματα το χθεσινό ματσάκι της Τούμπας.
Τυχερή η ελληνική ομάδα, προηγήθηκε 3-0 πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα. Τι συνέβη; Ο ΠΑΟΚ έπαιζε χωρίς αντίπαλο! Και που βρισκόταν η Μπεσίκτας; Μάλλον στην εξέδρα, παρίστανε τους θεατές, για να μην είναι εντελώς άδειες οι κερκίδες. Δεν αποκλείεται οι παίκτες της τούρκικης ομάδας να επισκέφθηκαν για δεύτερη φορά τον Λευκό Πύργο κι έτσι να συνέχιζαν την τουριστική τους παρουσία στη Θεσσαλονίκη.
Αν δεχθεί κανείς ότι πράγματι η Μπεσίκτας ήταν στο γήπεδο, τότε δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, παρά ότι κατελήφθη από κρίση μαζοχισμού. Δεν της έφτανε το ένα γκολ του ΠΑΟΚ, χρειαζόταν τουλάχιστον τρία για να μπει στο παιχνίδι. Και πράγματι αυτό συνέβη, λόγω της μετριότητας του ΠΑΟΚ. Λες και ξύπνησε η τουρκική ομάδα μετά την τριάρα και τέλειωσε το ημίχρονο 3-1.
Στο β΄ημίχρονο ο θλιβερός ΠΑΟΚ παραδόθηκε στην Μπεσίκτας. Από θριαμβευτής του 3-0 έγινε... παρατηρητής των αντιπάλων του, οι οποίοι ναι μεν ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, αλλά- ολοφάνερο- αυτό τους έλειπε η αυτοπεποίθηση. Έχασαν ευκαιρίες απέναντι σ' έναν ΠΑΟΚ ο οποίος παθητικά, εντελώς μοιρολατρικά σταυροκοπιόταν να μη γίνει 3-2 το σκορ. 
Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΠΟΙΑ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ!