ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΠΟΤΕ

 
Ο Ολυμπιακός κυνήγησε να πάρει τον 30χρονο Αφρικανό Γκάρυ Ροντρίγκες που πριν πέντε χρόνια έπαιζε στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια μετακινήθηκε στην Γαλατά Σαράι. Σήμερα ο παίκτης ανήκει σε αραβική ομάδα και είναι δανεικός στην Φενέρ Μπαξέ. Το έχουμε πει. Οι παίκτες πάνε κι έρχονται, αλλάζουν ομάδες, σήμερα α' αυτήν, αύριο στην άλλην. Και δεν τους κοστίζει τίποτα να λένε στο κάθε οπαδικό ακροατήριο ότι αγάπησαν κιόλας τη νέα τους ομάδα, θα τα δώσουν όλα, άλλωστε ήλθαν για τίτλους που δεν κατάφεραν να κατακτήσουν στον προηγούμενο εργοδότη τους.
Αυτά θέλει να ακούσει ο οπαδός, και δεν του χαλάει το χατήρι ο νέος. 
Στην ΑΕΚ ο γνωστός στην Ελλάδα Ιρανός Ανσαριφάντ. Από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό και από τον Πειραιά στην άλλη ομάδα του Μαρινάκη, την Νότιγχαμ Φόρεστ. Στην ΑΕΚ ο 1μ, 92 φορ έρχεται από αραβικό κλαμπ (φώτο).
Από την ΑΕΚ έφυγε για Σκωτία ο τερματοφύλακας της εθνικής Μπάρκας και από τον Ολυμπιακό μετά τον Τσιμίκα και ο Γκιγυέρμε. Κανένα πρόβλημα. Είπαμε. Το νταραβέρι στη μπάλα είναι ασταμάτητο. Η ομάδα, η κάθε ομάδα θα αλλάζει παίκτες σαν τα πουκάμισα, εκείνο που δεν αλλάζει ποτέ είναι το... πουκάμισο. Αυτό που αγαπά ο οπαδός.
Διαβάστε ακόμα

ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ... ΓΗΠΕΔΑ