ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ, ΚΑΜΙΑ... ΥΠΟΨΙΑ

 
Τελικά, το ζήτημα δεν είναι ότι αναβλήθηκε ο τελικός, αλλά πότε θα γίνει- κι αν γίνει- αγώνας για να βγει ο Ολυμπιακός ή  η ΑΕΚ κυπελλούχος Ελλάδος. Και για να είμαστε περισσότερο ουσιαστικοί, καλό είναι να αναρωτηθούμε γιατί πρέπει να γίνει αυτό το καταραμένο παιχνίδι; Δεν το έχουμε καθόλου, μα καθόλου ανάγκη. Μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας και χωρίς τελικό. Μας φτάνουν και περισσεύουν μέχρι και οι ημιτελικοί. Μην είμαστε πλεονέκτες.
Για σκέψου! Τι έχει να προκύψει αν δεν αποφασιστεί να καταργηθεί ο τελικός του 2020. Να συμβούν τα ίδια ρεζιλίκια που προηγήθηκαν του αναβληθέντα σημερινού τελικού, θα είναι... επιτυχία. Γιατί τόσον οι δυο ΠΑΕ, όσο και οι επαγγελματίες της πιάτσας χειροκροτητές των δυο αντιπάλων θα βγάλουν τα λυσσακά τους σε ένα καινούργιο γύρο πυγμαχικό χωρίς γάντια.
Άσε το άλλο. Αφού με τα πολλά τα κατάφεραν να ορίσουν τον τελικό, κάποιοι και με το... δίκιο τους ήταν σίγουροι πως κάτι... απρόοπτο θα σκάσει και τελικά δεν θα γίνει ο αγώνας. Έτσι έγινε, κι έλα εσύ να μασήσεις ότι δεν ήταν στημένη η αναβολή, τέλος πάντων ότι κάποιοι αυτό επιδίωξαν. 
Διαβάστε ακόμα

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΠΟΤΕ