Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ... ΚΑΡΠΟΥΖΙ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΦΑΞΕΙ

 

Ο Ατρόμητος παίρνει 1-1 στην Τούμπα από τον θριαμβευτή της Μπενφίκα ΠΑΟΚ. Τι είναι αυτό; Τίποτα δεν είναι. Δεν το υπολογίζεις καν, αν σε τρώει η αγωνία τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ απόψε στο γηπεδικό παλάτι του Κράσνονταρ. Ο τσάρος να ήταν ακόμα στα πράγματα της Ρωσίας δεν θα έφτιαχνε τέτοια αυτοκρατορική πολυτέλεια για την τοπική ομάδα. Μάλλον ξεφύγαμε.

Ο Ατρόμητος, λοιπόν, που έχασε εντός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Βόλο, κάνει καπάκι εκτός τη λαχτάρα στον ΠΑΟΚ. Είπαμε, αυτά συμβαίνουν και δεν λένε τίποτα. Και ο Βόλος μετά το διπλό στο Περιστέρι κάνει γκέλα στην έδρα του από τον Άρη. Ένα αποτέλεσμα, να το ξαναπούμε, που δεν λέει τίποτα ούτε για τον Άρη, ούτε για τον Μπέο.

Ο ΠΑΟΚ στη σέντρα. Δεν είναι φαβορί επειδή απέκλεισε την ανώτερη του Μπενφίκα, και ανώτερη της ρωσικής Κράσνονταρ (φώτο). Αυτό είναι ένα άλλο παιχνίδι. Διαφορετικό παιχνίδι. Το διατυπώνουμε και αλλοιώς: Δεν είναι σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ θα κέρδιζε την Μπενφίκα αν ξαναπαίζανε.

Άγνωστο, λοιπόν, τι θα δούμε στο πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ. Πρώτο ματς, διότι ακολουθεί και ρεβάνς στην Θεσσαλονίκη. Το μυστικό είναι ο ΠΑΟΚ να μεταφέρει με επιτυχία τα δυο… καρπούζια. Ήδη έχει μια τραυματική απώλεια με το ''Χ'' στον Ατρόμητο, αμέσως μετά την Μπενφίκαα, δείγμα ότι δεν κατάφερε να κουβαλήσει μαζί τα δυο καρπούζια που λέγαμε. Ένα το βάρος του πρωταθλήματος, να διατηρείται στην κορυφή, δυο το βάρος της επιχείρησης πρόκρισης στο champions league.

Και επειδή είπαμε ότι στη μπάλα όλα γίνονται, τίποτα δεν είναι δεδομένο, πιθανόν ο ΠΑΟΚ να κερδίσει στο Κράσνονταρ και να… αποκλειστεί στην Τούμπα από την ρωσική ομάδα. Να το σφάξει το καρπούζι της Ευρώπης στο σημερινό πρώτο ματς και να πάρουν εκείνον τα ζουμιά.
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;